X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vogel's
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TVA 2041
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TVA2041
Categorie :
Protective casing for cables, usually made of plastic or rubber.
kabelisolatie
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vogel's: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 24 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:08:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7938
Deze statistiek is gebaseerd op de 66464 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 24-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64733 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 year
Lange productnaam Vogel's TVA 2041:
De korte redactionele beschrijving van Vogel's TVA 2041
TVA 2041 - Silver

Marketingtekst Vogel's TVA 2041

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Vogel's TVA 2041.
The TVA 2041 is a perfect solution for hiding and guiding A/V cables from your TV support (TVB) or TVA 2045/46 to the floor.
Korte samenvatting Vogel's TVA 2041:
Deze korte samenvatting van de Vogel's TVA 2041-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vogel's TVA 2041
Lange samenvatting Vogel's TVA 2041:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vogel's TVA 2041, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Vogel's TVA 2041
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs