X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vogel's
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PPC 180 Projector ceiling support
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PPC180 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Different accessories to be used with a proector such as a stand and screen.
projector accessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vogel's: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:05:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18727
Deze statistiek is gebaseerd op de 66975 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 years
Lange productnaam Vogel's PPC 180 Projector ceiling support:
De korte redactionele beschrijving van Vogel's PPC 180 Projector ceiling support
PPC 180 Projector ceiling support

Marketingtekst Vogel's PPC 180 Projector ceiling support

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Vogel's PPC 180 Projector ceiling support.
The PPC 180 projector ceiling support is a height adjustable mount for projectors up to 10 kg.

The PPC 180 projector ceiling support can be used when the height of the ceiling is not known or when flexibillity is wanted. This support is height adjustable between 82 cm and 140 cm. The CIS® Cable Inlay System enables you to hide all the cables in a matter of seconds. The special ceiling plate is also suitable for sloping ceilings.
Korte samenvatting Vogel's PPC 180 Projector ceiling support:
Deze korte samenvatting van de Vogel's PPC 180 Projector ceiling support-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vogel's PPC 180 Projector ceiling support
Lange samenvatting Vogel's PPC 180 Projector ceiling support:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vogel's PPC 180 Projector ceiling support, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Vogel's PPC 180 Projector ceiling support
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
4,3 kg
Maximale gewichtscapaciteit
The maximum weight that the product is designed to hold/store.
10 kg
Technische details
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Vogel's PPC 130 Projector ceiling support
Vogel's PPC 130 Projector ceiling support
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
PPC130
 —