X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vogel's
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EFT 2240 Table stand for LCD/Plasma
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
EFT2240/SI
Categorie :
Stands used to erect a flat panel screen on the floor.
platte paneel vloer standaarden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vogel's: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:03:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7041
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Vogel's EFT 2240 Table stand for LCD/Plasma:
De korte redactionele beschrijving van Vogel's EFT 2240 Table stand for LCD/Plasma
De EFT 2240 is een tafelstand, voor LCD/Plasma schermen van 25 tot 40".

Marketingtekst Vogel's EFT 2240 Table stand for LCD/Plasma

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Vogel's EFT 2240 Table stand for LCD/Plasma.
De EFT 2240 is een universele steun en kan op een dressoir of tafel geplaatst worden. De staander biedt een optimale kijkpositie door de draaifunctie. De kabels kunnen op een slimme manier verborgen worden met het unieke Vogel’s Cable Inlay System.
Korte samenvatting Vogel's EFT 2240 Table stand for LCD/Plasma:
Deze korte samenvatting van de Vogel's EFT 2240 Table stand for LCD/Plasma-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vogel's EFT 2240 Table stand for LCD/Plasma
Lange samenvatting Vogel's EFT 2240 Table stand for LCD/Plasma:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vogel's EFT 2240 Table stand for LCD/Plasma, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Vogel's EFT 2240 Table stand for LCD/Plasma
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Gewicht en omvang
Gewicht*
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
6,5 kg