X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vogel's
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
BFP 110 Plasma/LCD Stand
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BFP110 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Stands used to erect a flat panel screen on the floor.
platte paneel vloer standaarden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vogel's: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:13:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11341
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Vogel's BFP 110 Plasma/LCD Stand:
De korte redactionele beschrijving van Vogel's BFP 110 Plasma/LCD Stand
BFP 110 Plasma/LCD Stand

Marketingtekst Vogel's BFP 110 Plasma/LCD Stand

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Vogel's BFP 110 Plasma/LCD Stand.
Het BFP 110 meubel voor Plasma/LCD/DVD en audio kenmerkt zich door gespoten buizen, veiligheidsglas, een UV-verlijmde topplaat en een gebruiksvriendelijk Cable Inlay System (CIS®).

Dit universele meubel kan worden gebruikt voor een Plasma- of LCD-scherm. Het meubel kan tevens 4 elementen van audio- en DVD-apparatuur herbergen. Dit meubel is niet specifiek bestemd voor een 42" scherm, maar dit schermformaat past het beste. Dit meubelt heeft tevens zilver gespoten buizen, 10 mm dik kristalliet veiligheidsglas en een Cable Inlay System (CIS®) om alle storende kabels slim te verbergen.
Korte samenvatting Vogel's BFP 110 Plasma/LCD Stand:
Deze korte samenvatting van de Vogel's BFP 110 Plasma/LCD Stand-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vogel's BFP 110 Plasma/LCD Stand
Lange samenvatting Vogel's BFP 110 Plasma/LCD Stand:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vogel's BFP 110 Plasma/LCD Stand, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Vogel's BFP 110 Plasma/LCD Stand
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Montage
Maximale gewichtscapaciteit*
The maximum weight that the product is designed to hold/store.
90 kg
Gewicht en omvang
Gewicht*
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
36 kg
Overige specificaties
Geschikt voor schermmaten
The different screen sizes which the device can work with.
42
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1100 x 435 x 570 mm