X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vogel's
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EFF 1140 floor stand
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8321400 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Stands used to erect a flat panel screen on the floor.
platte paneel vloer standaarden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vogel's: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:58:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20035
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Vogel's EFF 1140 floor stand:
De korte redactionele beschrijving van Vogel's EFF 1140 floor stand
EFF 1140 vloerstand

Marketingtekst Vogel's EFF 1140 floor stand

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Vogel's EFF 1140 floor stand.
De EFF 1140 is vloerstand, voor LCD/Plasma schermen van 25 tot 42".

De EFF 1140 is een universele steun en kan eenvoudig overal geplaatst worden. De staander biedt een optimale kijkpositie door de draaifunctie. De kabels kunnen op een slimme manier verborgen worden met het unieke Vogel’s Cable Inlay System. Een A/V drager is toegevoegd en kan in hoogte en diepte versteld worden om A/V apparatuur met verschillende afmetingen te kunnen dragen.
Korte samenvatting Vogel's EFF 1140 floor stand:
Deze korte samenvatting van de Vogel's EFF 1140 floor stand-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vogel's EFF 1140 floor stand, Zilver, 45 kg, 11,9 kg, 700 x 346 x 1113 mm, 60°
Lange samenvatting Vogel's EFF 1140 floor stand:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vogel's EFF 1140 floor stand, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Vogel's EFF 1140 floor stand. Kleur van het product: Zilver. Maximale gewichtscapaciteit: 45 kg. Gewicht: 11,9 kg. Afmetingen (BxDxH): 700 x 346 x 1113 mm, Draaihoek: 60°
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Montage
Maximale gewichtscapaciteit*
The maximum weight that the product is designed to hold/store.
45 kg
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
11,9 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
700 x 346 x 1113 mm
Draaihoek
60°