X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vogel's
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AV Multi Support
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8320400 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Accessories for flat panel TVs and monitors such as stands and desk mounts.
monitor/TV accessoires
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vogel's: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:47:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 17777
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Vogel's AV Multi Support:
De korte redactionele beschrijving van Vogel's AV Multi Support
AV multi-drager

Marketingtekst Vogel's AV Multi Support

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Vogel's AV Multi Support.
De EFA 0040 zwart is een extra AV-drager voor de EFF 1140, de vloerstandaard voor schermen van 25 tot 42".

De zwart gekleurde A/V-drager, een glazen plaat (veiligheidsglas) en 2 aluminiumdragers, kan in hoogte en diepte versteld worden om audio/video/DVD-apparatuur met verschillende afmetingen te kunnen dragen. Het maximumgewicht voor op deze drager is 10 kg.
Korte samenvatting Vogel's AV Multi Support:
Deze korte samenvatting van de Vogel's AV Multi Support-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vogel's AV Multi Support, Zwart
Lange samenvatting Vogel's AV Multi Support:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vogel's AV Multi Support, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Vogel's AV Multi Support. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kleur
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart