X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vogel's
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VLB100
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8120100 VLB100
Categorie :
Device used to attach a speaker to a wall.
luidspreker steunen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vogel's: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:41:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6280
Deze statistiek is gebaseerd op de 66438 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64706 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 5jaar
Lange productnaam Vogel's VLB100 Zwart speaker steun:
De korte redactionele beschrijving van Vogel's VLB100 Zwart speaker steun
VLB100

Marketingtekst Vogel's VLB100 Zwart speaker steun

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Vogel's VLB100 Zwart speaker steun.
De VLB 100 heavy-duty luidsprekerwandsteun is bestemd voor zogenaamde 'boekenplank'luidsprekers met een maximaal gewicht van 25 kg/55 lbs.
Deze universele wandsteun heeft een kantel- en draaifunctie om een optimale luisterpositie te garanderen. De installatie is eenvoudig en alle bevestigingshardware is inbegrepen.
Korte samenvatting Vogel's VLB100 Zwart speaker steun:
Deze korte samenvatting van de Vogel's VLB100 Zwart speaker steun-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vogel's VLB100
Lange samenvatting Vogel's VLB100 Zwart speaker steun:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vogel's VLB100 Zwart speaker steun, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Vogel's VLB100
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
160 mm