X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vogel's
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PFA 9009 Truss-adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7390094
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8712285306402 show
Categorie :
Supports, usually made out of metal, that are attached to the wall and used to hang a flat panel screen for a TV or a computer.
flat panel muur steunen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Vogel's
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vogel's: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:15:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19231
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Vogel's PFA 9009 Truss-adapter:
De korte redactionele beschrijving van Vogel's PFA 9009 Truss-adapter
PFA 9009 Truss-adapter

Marketingtekst Vogel's PFA 9009 Truss-adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Vogel's PFA 9009 Truss-adapter.
De PFA 9009 truss-adapter wordt gebruikt voor bevestiging van verlengbuizen op 50mm truss-systemen.
De PFA 9009 kan worden gebruikt i.c.m. de modulaire plafondbuizen van Vogel's Professional (PFA 9003/9004/9015/9016) of andere plafondbuizen met een diameter van 60 mm.
Voor bevestiging van displays gebruikt men verder een draai- en kantelunit (PFA 9001 / PFA 9002) en display-interface (FAU 3125 / FAU 3150).
Voor bevestiging van projectoren is een projector-interface (VPC 545 / PPC 200) benodigd.
Korte samenvatting Vogel's PFA 9009 Truss-adapter:
Deze korte samenvatting van de Vogel's PFA 9009 Truss-adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vogel's PFA 9009 Truss-adapter, Zilver
Lange samenvatting Vogel's PFA 9009 Truss-adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vogel's PFA 9009 Truss-adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Vogel's PFA 9009 Truss-adapter. Kleur van het product: Zilver
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Montage
Maximale gewichtscapaciteit*
The maximum weight that the product is designed to hold/store.
60 kg
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver