X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Vogel's
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PPL 1515 Projector-liftsysteem (1 mtr)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7001510
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
8712285309236
Categorie :
Object which is placed on the floor or attached to the ceiling or wall, used to hold a projector in place.
projector beugels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Vogel's
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Vogel's: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:14:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 37683
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
  Features PPL Series - PPL 1515 PPL 2525 PPL 3535 PPL 7575 (0,5MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Vogel's PPL 1515 Projector-liftsysteem (1 mtr) projector beugel:
De korte redactionele beschrijving van Vogel's PPL 1515 Projector-liftsysteem (1 mtr) projector beugel
PPL 1515 Projector-liftsysteem (1 mtr)

Marketingtekst Vogel's PPL 1515 Projector-liftsysteem (1 mtr) projector beugel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Vogel's PPL 1515 Projector-liftsysteem (1 mtr) projector beugel.
PPL 1515 Projector-liftsysteem is een professioneel volautomatisch projector-liftsysteem voor installatie van projectoren boven een verlaagd plafond.
Het PPL 1515 projector-liftsysteem is uniek door volledig elektronische programmering en hoogte instelling. De voordelen hiervan zijn snelle installatie en een extreme nauwkeurigheid in de hoogte instelling. Het PPL 1515 Projector-liftsysteem heeft een fluisterstil loopwerk en 3 hoogte posities: opberg positie, show positie en service positie. Aansluiten op een automatiseringssysteem als Crestron, AMX of anderen is eenvoudig door een meegeleverde interface. De maximale zak afstand van het projector-liftsysteem is 100 cm.
PPL 1515 Projector liftsysteem wordt geleverd met:
- universele projector adapter
- plafondframe 40x60cm
- aansluitconnector voor automatiseringssystemen
Korte samenvatting Vogel's PPL 1515 Projector-liftsysteem (1 mtr) projector beugel:
Deze korte samenvatting van de Vogel's PPL 1515 Projector-liftsysteem (1 mtr) projector beugel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Vogel's PPL 1515 Projector-liftsysteem (1 mtr)
Lange samenvatting Vogel's PPL 1515 Projector-liftsysteem (1 mtr) projector beugel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Vogel's PPL 1515 Projector-liftsysteem (1 mtr) projector beugel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Vogel's PPL 1515 Projector-liftsysteem (1 mtr)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver