Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Verbatim VB-DMR24S1PA

X
so Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Verbatim
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VB-DMR24S1PA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
43573
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Verbatim: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 nov -1
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 56807
Deze statistiek is gebaseerd op de 73393 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 71562 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 09:00:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Verbatim VB-DMR24S1PA :
De korte redactionele beschrijving van Verbatim VB-DMR24S1PA

DVD-R AZO 1.46 GB 8cm inkjet printable spindle 10 stuks
Meer>>>

Verbatim VB-DMR24S1PA:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Verbatim VB-DMR24S1PA.
Bij Verbatim DVDR/RW-schijven wordt gebruikgemaakt van technologie van MKM/Verbatim die een hogere opnamekwaliteit waarborgt voor al uw opnamen. Dankzij de R&D van Mitsubishi Chemical en de nauwe samenwerking met fabrikanten van schijfstations, worden de schijven van Verbatim gekenmerkt door een brede compatibiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor het delen van computergegevens, video-opnamen, foto's en muziek.

Voor de professionele optische media van Verbatim worden strengere specificaties gehanteerd dan voorgeschreven in de normen van de relevante standaardisatie-instanties.

Strengere specificaties betekent een betere compatibiliteit met schrijf- en opnameapparaten. Hierdoor wordt een hogere opnamekwaliteit bereikt, waardoor een langere archiveringstijd en betere leesbaarheid kan worden gegarandeerd.

De professionele optische media van Verbatim zijn te herkennen aan het DataLifePlus-waarmerk.
Deze schijf heeft een buitendiameter van 8 cm en een capaciteit van 1,46 GB (2,6 GB voor DL-schijven). Hoofdzakelijk gebruikt voor camcorders. Beperkte compatibiliteit met stations met invoersleuf.
Korte samenvatting Verbatim VB-DMR24S1PA:
Deze korte samenvatting van de Verbatim VB-DMR24S1PA-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Verbatim VB-DMR24S1PA, 1,46 GB, DVD-R, 10 stuk(s), 80 mm, Spindel
Lange samenvatting Verbatim VB-DMR24S1PA :

Verbatim VB-DMR24S1PA. Standaardcapaciteit: 1,46 GB, Soort: DVD-R, Aantal per verpakking: 10 stuk(s). Type verpakking: Spindel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Verbatim VB-DMR24S1PA, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
1,46 GB
Soort *
Characteristics of the device.
DVD-R
Aantal per verpakking *
10 stuk(s)
Kenmerken
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
80 mm
DVD schrijfsnelheid
4x
Verpakking
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Spindel
Land Distributor
United Kingdom 4 distributor(s)
España 2 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Nederland 2 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Россия 1 distributor(s)