Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Verbatim CD-RW 8cm Colour 8x - 12x CD-RW 210MB

X
so Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Verbatim
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-RW 8cm Colour 8x - 12x
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
43555
Categorie
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Verbatim: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 nov -1
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17909
Deze statistiek is gebaseerd op de 73469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 71776 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 04:09:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam Verbatim CD-RW 8cm Colour 8x - 12x CD-RW 210MB :
De korte redactionele beschrijving van Verbatim CD-RW 8cm Colour 8x - 12x CD-RW 210MB

CD-RW 8cm Colour 8x - 12x - 210MB, 5 Pack Slim Case
Meer>>>

Verbatim CD-RW 8cm Colour 8x - 12x CD-RW 210MB:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Verbatim CD-RW 8cm Colour 8x - 12x CD-RW 210MB.
Een CD-RW disc kan meerdere malen worden beschreven. De inhoud van de disc kan worden gewist en opnieuw worden geschreven. U kunt een Verbatim CD-RW disc minimaal 1000 keer opnieuw beschrijven.
Het succes van de Verbatim CD-RW disc is gebaseerd op SERL (Super Eutectic Recording Layer), een revolutionair opnamemateriaal op basis van faseverwisseling. Dit zeer geavanceerde materiaal zorgt voor een soepele overgang tussen de opname- en de wisfase, plus een hoge thermische stabiliteit in de opnamelaag. De stabiele opnamelaag biedt een hoge betrouwbaarheid, een lage signaalruis en een extreem lange levensduur van de opgeslagen gegevens.
De Verbatim CD-RW discs zijn ideaal voor iedereen die data of afbeeldingen wil opslaan met de mogelijkheid om deze later te vervangen door andere informatie. U kunt Verbatim CD-RW media onder meer gebruiken voor persoonlijke gegevens, multimediapresentaties, digitale afbeeldingen en foto's, tijdelijke opslag van gedownloade bestanden, backup, archivering en bestanden ten behoeve van prepress en softwareontwikkeling. Wanneer u Verbatim CD-RW media gebruikt, is het vrijwel uitgesloten dat een disc onbruikbaar wordt tijdens het opnameproces. Als er onverhoopt iets verkeerd gaat, kunt u eenvoudigweg het betreffende gedeelte of de gehele disc opnieuw schrijven!
Korte samenvatting Verbatim CD-RW 8cm Colour 8x - 12x CD-RW 210MB:
Deze korte samenvatting van de Verbatim CD-RW 8cm Colour 8x - 12x CD-RW 210MB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Verbatim CD-RW 8cm Colour 8x - 12x, CD-RW, 210 MB, 12x, 8x, Slimcase
Lange samenvatting Verbatim CD-RW 8cm Colour 8x - 12x CD-RW 210MB :

Verbatim CD-RW 8cm Colour 8x - 12x. Soort: CD-RW, Standaardcapaciteit: 210 MB. Leessnelheid CD: 12x. Schrijfsnelheid CD: 8x. Type verpakking: Slimcase

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Verbatim CD-RW 8cm Colour 8x - 12x CD-RW 210MB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Soort *
CD-RW
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
210 MB
Leessnelheid
Leessnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
12x
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
8x
Verpakking
Type verpakking
Slimcase