X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
V7
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LTV32D
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LTV32D
Categorie :
LCD is een beeldtechniek die uit de computerindustrie is over komen waaien. LCD-schermen zijn dun en hebben een hoge resolutie en worden daarom veel gebruikt als monitor voor computers, maar ook voor TV\'s zijn ze zeer geschikt.
LCD TV's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door V7: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:36:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8638
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 jaar "pick-up" service
Lange productnaam V7 LTV32D 31.5" Zilver LCD TV:
De korte redactionele beschrijving van V7 LTV32D 31.5" Zilver LCD TV
LTV32D 32inch 81cm LCD TFT TV 16:9 1366x768 18ms 176/176 600:1 500CD TXT

Marketingtekst V7 LTV32D 31.5" Zilver LCD TV

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor V7 LTV32D 31.5" Zilver LCD TV.
De zilveren LTV32D is het nieuwe vlaggenschip van V7 videoseven. Met een schermmaat van 31.5 inch en een schitterende beeldkwaliteit beleeft u gegarandeerd de perfecte televisie-ervaring.
Korte samenvatting V7 LTV32D 31.5" Zilver LCD TV:
Deze korte samenvatting van de V7 LTV32D 31.5" Zilver LCD TV-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
V7 LTV32D, 80 cm (31.5"), 500 cd/m², 1366 x 768 Pixels, 16:9, 176°, 176°
Lange samenvatting V7 LTV32D 31.5" Zilver LCD TV:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van V7 LTV32D 31.5" Zilver LCD TV, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
V7 LTV32D. Beeldschermdiagonaal: 80 cm (31.5"), Helderheid: 500 cd/m², Resolutie: 1366 x 768 Pixels. Gemiddeld vermogen: 14 W. Teletekst: 100 pagina's. Kleur van het product: Zilver. Programmeerbare timers: Sleep/On
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
80 cm (31.5")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
500 cd/m²
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1366 x 768 Pixels
Beeldverhouding*
De verhouding tussen het de breedte en de hoogte van het beeldscherm, bijvoorbeeld 4:3 voor gewone monitoren en tv's, 16:9 is de verhouding die bioscoopschermen en tegenwoordig ook breedbeeld-tv's hebben.
16:9
Typische contrastverhouding
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
600:1
Kijkhoek, verticaal*
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
176°
Kijkhoek, horizontaal*
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
176°
Responstijd*
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
18 ms
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,511 x 0,511 mm
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
50 - 85 Hz
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
31,5 - 68,5 kHz
Grootte beeld (diagonaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
80 cm
Audio
Gemiddeld vermogen*
RMS (Root mean square) is a measure of the continuous power required by a device, in particular audio amplfiers and loudspeakers.
14 W
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x D-Sub
1x DVI
1x YUV
1x S-Video
2x Scart
1x Audio L/R
1x PC-Audio
1x RF Antenna
Prestatie
Teletekst
100 pagina's
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Beheerfuncties
Programmeerbare timers
Sleep/On min
Energie
Stroomverbruik (in standby) *
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
5 W
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
150 W
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
791 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
630 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
242 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
16,5 kg
Overige specificaties
Luidsprekers
2
Beeldscherm
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD