Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba 1e en 2e jaar On Sitegarantie voor notebooks met standaard 1 jaar garantie. (Virtueel)

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1e en 2e jaar On Sitegarantie voor notebooks met standaard 1 jaar garantie. (Virtueel)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SE5552BN-V
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Toshiba
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 5427
Deze statistiek is gebaseerd op de 69298 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67545 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:22:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Toshiba 1e en 2e jaar On Sitegarantie voor notebooks met standaard 1 jaar garantie. (Virtueel):
Deze korte samenvatting van de Toshiba 1e en 2e jaar On Sitegarantie voor notebooks met standaard 1 jaar garantie. (Virtueel)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba 1e en 2e jaar On Sitegarantie voor notebooks met standaard 1 jaar garantie. (Virtueel)
Lange samenvatting Toshiba 1e en 2e jaar On Sitegarantie voor notebooks met standaard 1 jaar garantie. (Virtueel) :

Toshiba 1e en 2e jaar On Sitegarantie voor notebooks met standaard 1 jaar garantie. (Virtueel)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba 1e en 2e jaar On Sitegarantie voor notebooks met standaard 1 jaar garantie. (Virtueel), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X