X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Kensington Micro Saver
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PX1172E-1NAC
Categorie :
Cable with a locking mechanism already permanently integrated.
kabelsloten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:21:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 41339
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 Year
Lange productnaam Toshiba Kensington Micro Saver 1.8m kabelslot:
De korte redactionele beschrijving van Toshiba Kensington Micro Saver 1.8m kabelslot
Kensington Micro Saver

Marketingtekst Toshiba Kensington Micro Saver 1.8m kabelslot

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Toshiba Kensington Micro Saver 1.8m kabelslot.
Draai de kabel om iedere onverplaatsbare object en bevestig het slot aan de beveiligings-slot op de meeste notebooks, docking stations en TFT monitors.
Korte samenvatting Toshiba Kensington Micro Saver 1.8m kabelslot:
Deze korte samenvatting van de Toshiba Kensington Micro Saver 1.8m kabelslot-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba Kensington Micro Saver, 1,8 m
Lange samenvatting Toshiba Kensington Micro Saver 1.8m kabelslot:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba Kensington Micro Saver 1.8m kabelslot, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Toshiba Kensington Micro Saver. Lengte snoer: 1,8 m
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
1,8 m