X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Pocket PC e800 BT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PD800E-00001-G3
Categorie :
Mobile computer which uses RFID (Radio Frequency Identification) e.g. scanning devices in shops and restaurants
RFID mobile computers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Toshiba
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:16:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16589
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Laptop: 2 jaar pickupsandsreturn; Batterij: 1 jaar

Marketingtekst Toshiba Pocket PC e800 BT

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Toshiba Pocket PC e800 BT.
Pocket PC e800 met BT en NAND Flash drive, 4" beeldscherm
Korte samenvatting Toshiba Pocket PC e800 BT:
Deze korte samenvatting van de Toshiba Pocket PC e800 BT-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba Pocket PC e800 BT, 10,2 cm (4"), 240 x 320 Pixels, 30 ms, 0,126 x 0126 mm, 32 Bit, 128 GB
Lange samenvatting Toshiba Pocket PC e800 BT:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba Pocket PC e800 BT, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Toshiba Pocket PC e800 BT. Beeldschermdiagonaal: 10,2 cm (4"), Resolutie: 240 x 320 Pixels, Beeldschermreactietijd rise/fall: 30 ms. Geheugenbus: 32 Bit, Totale opslagcapaciteit: 128 GB. Frequentie van processor: 400 MHz. Maximum geheugen grafische adapter: 2 MB. Capaciteit van de accu/batterij: 1320 mAh, AC-adapter, uitgangsstroom: 3 A, AC-adapter, uitgangsspanning: 5 V
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
10,2 cm (4")
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
240 x 320 Pixels
Beeldschermreactietijd rise/fall
30 ms
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,126 x 0126 mm
Interne video modes, maximum aantal kleuren
65,536 M
LCD helderheid (AC adaptor, superhelder)
70 cd/m²
Geheugen
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
128 GB
Geheugenbus
Hardware and software that connects the main memory to the memory controller in computer systems. Originally, general-purpose buses like VMEbus and the S-100 bus were used, but to reduce latency, modern memory buses are designed to connect directly to DRAM chips, and thus are designed by chip standards bodies such as JEDEC.
32 Bit
Processor
Frequentie van processor*
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
400 MHz
Audio
Audiosysteem full duplex
Yes
Audiosysteem direct 3D-geluid
Yes
Audio
Audiosysteem maximum sampling rate
De maximum sampling rate is het maximale aantal samples (geluidsopname-momentjes) dat het apparaat per seconde kan maken.
44,1 kHz
Video
Maximum geheugen grafische adapter
De hoeveelheid geheugen van de video-adapter/kaart bepaalt, samen met de snelheid van uw grafische chip (GPU), hoe goed de grafische prestaties van uw computer zijn. Bijna alle moderne videokaarten hebben voldoende geheugen voor het afspelen van films, maar voor het spelen van spellen is het echter wel belangrijk veel videogeheugen te hebben. Vaak wordt systeemgeheugen ook dynamisch toegewezen als videogeheugen. In dat geval kan het virtuele videogeheugen fors groter zijn dan het fysieke videogeheugen.
2 MB
Energie
Capaciteit van de accu/batterij *
A measure of the charge stored by the battery. Determined by the mass of active material contained in the battery.
1320 mAh
AC-adapter, uitgangsstroom
3 A
AC-adapter, uitgangsspanning
5 V
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
195 g
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
77 x 135 x 16,7 mm
Technische details
L2 cache
De CPU cache (Level 2 in megabytes) is werkgeheugen, ingebouwd in de processor, die data opslaat die het vaakst gebruikt wordt, en veel sneller is dan gewoon werkgeheugen.
32 KB
Draadloze communicatie versie
1,1 Mbit/s
Intern geheugen, toegangssnelheid
100 ns