X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Dynadock - Universeel USB Docking Station met Video (DVI)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PA3542E-1PRP
Categorie :
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:23:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 34544
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 jaar
Lange productnaam Toshiba Dynadock - Universeel USB Docking Station met Video (DVI) notebook dock & poortreplicator:
De korte redactionele beschrijving van Toshiba Dynadock - Universeel USB Docking Station met Video (DVI) notebook dock & poortreplicator
Dynadock - Universeel USB Docking Station met Video (DVI)

Marketingtekst Toshiba Dynadock - Universeel USB Docking Station met Video (DVI) notebook dock & poortreplicator

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Toshiba Dynadock - Universeel USB Docking Station met Video (DVI) notebook dock & poortreplicator.
- DVI poort voor TV- of monitorverbinding met hoge prestaties.
- 7.1 Ch audio output voor perfecte geluidskwaliteit.
- Beschikt over 6x USB 2.0 poorten en 1x Ethernet poort.
- Wordt geleverd met AC adapter, USB-kabel, eenvoudige startersgids, CD met software & handleiding.
Korte samenvatting Toshiba Dynadock - Universeel USB Docking Station met Video (DVI) notebook dock & poortreplicator:
Deze korte samenvatting van de Toshiba Dynadock - Universeel USB Docking Station met Video (DVI) notebook dock & poortreplicator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba Dynadock - Universeel USB Docking Station met Video (DVI), AC, 45 x 78 x 222 mm
Lange samenvatting Toshiba Dynadock - Universeel USB Docking Station met Video (DVI) notebook dock & poortreplicator:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba Dynadock - Universeel USB Docking Station met Video (DVI) notebook dock & poortreplicator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Toshiba Dynadock - Universeel USB Docking Station met Video (DVI). Soort voeding: AC, Afmetingen (BxDxH): 45 x 78 x 222 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten*
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
6
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
Lijnuitgang
Yes
Netwerk
Ethernet LAN*
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
Yes
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden
De verschillende snelheden van de Ethernet LAN-verbinding in megabit per seconde.
10, 100 Mbit/s
Overige specificaties
DVI-poort
Digital Visual Interface (DVI) is een videoweergave-interface voor het verbinnden van een videobron aan een weergave-apparaat, zoals een computermonitor.
Yes
Soort voeding
De voeding voorziet uw computer van stroom. Deze kan intern of extern zijn. PFC = Power Factor Correctie. CE = CE merk compatibel. Wanneer er twee waarden (Watt) worden aangegeven, betreft het vaak low line versus high line-condities. Meerdere voedingen worden voor redundantie ingezet. Wanneer een extra voeding optioneel is wordt dat aangegeven door het maximum aantal te noemen. Voeding kunnen Hot Plug of niet-Hot Plug zijn.
Sector
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
45 x 78 x 222 mm
MIDI/Joystick poort
Yes
Microfoonhouder
1 x Mic In
External monitor port
1 x DVI