Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba Bluetooth Module Kit

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Bluetooth Module Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PA3425U-1BTM
Categorie
Een notebook, ook wel bekend als laptop, is een draagbare computer. Voor u een notebook koopt, is het belangrijk te bedenken of u de notebook voornamelijk op reis of juist op een plaats waar u beschikking over netstroom heeft, wilt gaan gebruiken. Indien u de notebook voornamelijk op reis wilt gebruiken, is het verstandig een model te kiezen waarop u lang kunt werken zonder opnieuw op te laden, dus met een speciale stroombesparende \'mobiele\' processor, een goede batterij en een niet te groot scherm. Wilt u uw notebook voornamelijk ergens gebruiken waar u hem in het stopcontact kunt steken, dan kunt u beter een notebook kiezen met een gewone processor en een normale batterij, dat scheelt veel in de prijs en u heeft deze functies toch niet nodig. Neemt u in plaats daarvan een groter beeldscherm, dat werkt en kijkt veel prettiger!
notebooks
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Toshiba
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 nov -1
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10975
Deze statistiek is gebaseerd op de 73427 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 71567 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 aug 2012 05:16:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Toshiba Bluetooth Module Kit :
De korte redactionele beschrijving van Toshiba Bluetooth Module Kit

Upgradable Bluetooth module to increase wireless functionality. The freedom of Bluetooth without the protuding aerial of a Bluetooth PC Card
Meer>>>
Korte samenvatting Toshiba Bluetooth Module Kit:
Deze korte samenvatting van de Toshiba Bluetooth Module Kit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba Bluetooth Module Kit
Lange samenvatting Toshiba Bluetooth Module Kit :

Toshiba Bluetooth Module Kit

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba Bluetooth Module Kit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Toshiba Portégé R200-127 1.3GHz 12" 1024 x 768Pixels Toshiba Portégé R200-127 1.3GHz 12" 1024 x 768Pixels
(show image)
PPR21E-00L00ZGR Portégé R200-127  — 
Toshiba Portégé R200-136 1.3GHz 12" 1024 x 768Pixels Toshiba Portégé R200-136 1.3GHz 12" 1024 x 768Pixels
(show image)
PPR21E-00R00QEN Portégé R200-136  — 
Toshiba Portégé R200-130 1.3GHz 12.1" 1024 x 768Pixels Toshiba Portégé R200-130 1.3GHz 12.1" 1024 x 768Pixels
(show image)
PPR21E-00Q00QEN Portégé R200-130  — 
X