X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Multi Media Center Gigastore 250 GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PA3392E-1MPS
Categorie :
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Toshiba
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:40:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 26467
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Toshiba Multi Media Center Gigastore 250 GB:
De korte redactionele beschrijving van Toshiba Multi Media Center Gigastore 250 GB
The fast and easy way to add high-performance data storage to your PC. The Gigastore is perfect for storing high-end graphics, digital video, photos and music. Installation is easy -- just plug & play. The Gigastore is designed to work as a stand-alone device (requires external USB connection) or can be stacked onto the Multimedia Center - Audio/USB Hub. - Features: USB 2.0 interface, data transfer speed up to 480 mbps, PushButton™ Backup, Output Voltage 5V / 2A, 12V / 1.2A, password security
Korte samenvatting Toshiba Multi Media Center Gigastore 250 GB:
Deze korte samenvatting van de Toshiba Multi Media Center Gigastore 250 GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba Multi Media Center Gigastore 250 GB, 7200 RPM, 480 Mbit/s, 250 GB
Lange samenvatting Toshiba Multi Media Center Gigastore 250 GB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba Multi Media Center Gigastore 250 GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Toshiba Multi Media Center Gigastore 250 GB. Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM. Overdrachtssnelheid (max): 480 Mbit/s, Totale opslagcapaciteit: 250 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Overige specificaties
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
250 GB
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s