X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Tablet Multi Dock
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PA3315E-1PRP
Categorie :
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:17:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20847
Deze statistiek is gebaseerd op de 67907 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66138 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 Year
Lange productnaam Toshiba Tablet Multi Dock notebook dock & poortreplicator:
De korte redactionele beschrijving van Toshiba Tablet Multi Dock notebook dock & poortreplicator
Tablet Multi Dock / 1 x RGB / 3 x USB2.0

Marketingtekst Toshiba Tablet Multi Dock notebook dock & poortreplicator

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Toshiba Tablet Multi Dock notebook dock & poortreplicator.
Gebruik je Tablet PC in portret- of landschap modus, terwijl hij de batterijen aan het laden is. De dock unit en PC zijn verbonden met een afneembare kabel. Door middel van de installatie van de optionele Slim SelectBay apparaat kunnen apparaten zoals optical disc drives, een tweede harddisk en Bridge Media gebruikt worden.
Verbind een externe toetsenbord en muis en de Portégé M200 kan als een Desktop PC worden gebruikt. Gebruik de pen voor directe input van notities, die kunnen worden bewaard en gewijzigd. Daarnaast is het ook mogelijk de notities in e-mails, documenten en andere applicaties te importeren.
Sluit een externe monitor aan en de M200 kan worden toegepast om handgeschreven notities over te nemen, terwijl je op het externe beeldscherm werkt.
Compatible met Portégé M200.
Korte samenvatting Toshiba Tablet Multi Dock notebook dock & poortreplicator:
Deze korte samenvatting van de Toshiba Tablet Multi Dock notebook dock & poortreplicator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba Tablet Multi Dock, Portégé M200, AC (75W, 15V x 5A), 218 x 280 x 274 mm
Lange samenvatting Toshiba Tablet Multi Dock notebook dock & poortreplicator:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba Tablet Multi Dock notebook dock & poortreplicator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Toshiba Tablet Multi Dock. Compatibiliteit: Portégé M200. Soort voeding: AC (75W, 15V x 5A), Afmetingen (BxDxH): 218 x 280 x 274 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten*
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
3
Lijningang
Line in is een audio-ingang.
Yes
Lijnuitgang
Yes
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten*
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
1
Netwerk
Ethernet LAN*
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
Yes
Prestatie
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Portégé M200
Overige specificaties
Soort voeding
De voeding voorziet uw computer van stroom. Deze kan intern of extern zijn. PFC = Power Factor Correctie. CE = CE merk compatibel. Wanneer er twee waarden (Watt) worden aangegeven, betreft het vaak low line versus high line-condities. Meerdere voedingen worden voor redundantie ingezet. Wanneer een extra voeding optioneel is wordt dat aangegeven door het maximum aantal te noemen. Voeding kunnen Hot Plug of niet-Hot Plug zijn.
AC (75W, 15V x 5A)
MIDI/Joystick poort
Yes
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
218 x 280 x 274 mm
Overige specificaties
Connectivity device SelectBay
HDD, CD, DVD, CD-R/RW, CD-RW/DVD, DVD Multi, Brigde Media Adapter
Connectivity apparaten, andere drive bay
Yes
Connectivity apparaten 5.25"
Yes
Connectivity apparaten 3.5"
Yes
PCI slot
Yes
PC card locking tabs
Yes
FDD interface
Yes
Microfoonhouder
Yes
External monitor port
1 x RGB
Slot-type
Yes