X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Advanced Port Replicator
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PA3082E-1PRP
Categorie :
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Toshiba
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:04:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 31696
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 years
Lange productnaam Toshiba Advanced Port Replicator notebook dock & poortreplicator:
De korte redactionele beschrijving van Toshiba Advanced Port Replicator notebook dock & poortreplicator
Save time and wear-and-tear on your system Features: Snap in and out to a full compliment of ports including: 1 Serial, 1 Parallel, 1 RGB (monitor), 2 PS/2, 2 USB (v1.1), 1 Line in, 1 Line out, 1 RJ-11 (modem) and 1 RJ-45 (Ethernet) The Tecra 9xxx Series also supports 1 Digital Visual Interface (DVI) and 1 i.LINK (IEEE 1394) port through the Replicator Security via a Kensington lock slot (lock sold separately - Part number: 2791300)
Korte samenvatting Toshiba Advanced Port Replicator notebook dock & poortreplicator:
Deze korte samenvatting van de Toshiba Advanced Port Replicator notebook dock & poortreplicator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba Advanced Port Replicator, 305 x 145 x 50 mm
Lange samenvatting Toshiba Advanced Port Replicator notebook dock & poortreplicator:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba Advanced Port Replicator notebook dock & poortreplicator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Toshiba Advanced Port Replicator. Afmetingen (BxDxH): 305 x 145 x 50 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
Lijningang
Line in is een audio-ingang.
Yes
Lijnuitgang
Yes
Netwerk
Ethernet LAN *
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
Yes
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
305 x 145 x 50 mm