X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
2 GB PC Card HDD type II
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PA3079E-1PCC
Categorie :
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Toshiba
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:03:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 15078
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 years
Lange productnaam Toshiba 2 GB PC Card HDD type II:
De korte redactionele beschrijving van Toshiba 2 GB PC Card HDD type II
Type II PC Card HDD
Korte samenvatting Toshiba 2 GB PC Card HDD type II:
Deze korte samenvatting van de Toshiba 2 GB PC Card HDD type II-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba 2 GB PC Card HDD type II, 4200 RPM, 2010 MB, 0,256 MB, 15 ms
Lange samenvatting Toshiba 2 GB PC Card HDD type II:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba 2 GB PC Card HDD type II, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Toshiba 2 GB PC Card HDD type II. Rotatiesnelheid harde schijf: 4200 RPM, Opslagcapaciteit: 2010 MB, Drive, omvang buffer: 0,256 MB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
4200 RPM
Opslagcapaciteit
De maximale hoeveelheid data die door het product opgeslagen kan worden in megabyte (1 MB = 1 miljoen bytes).
2010 MB
Harde schijf
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
0,256 MB
Gemiddelde zoektijd harde schijf
15 ms