X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Network I/O Adapter P34xx
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PA3040U-1PRP
Categorie :
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:03:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 21388
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 Years
Lange productnaam Toshiba Network I/O Adapter P34xx notebook dock & poortreplicator:
De korte redactionele beschrijving van Toshiba Network I/O Adapter P34xx notebook dock & poortreplicator
LAN Dock

Marketingtekst Toshiba Network I/O Adapter P34xx notebook dock & poortreplicator

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Toshiba Network I/O Adapter P34xx notebook dock & poortreplicator.
This Toshiba LAN Port Replicator is versatile, lightweight and easily adds the following ports to Portege 3440 series: 1-mouse/keyboard PS/2 combo port, 1-serial port, 1-parallel port, 1-RJ45 LAN port.
Korte samenvatting Toshiba Network I/O Adapter P34xx notebook dock & poortreplicator:
Deze korte samenvatting van de Toshiba Network I/O Adapter P34xx notebook dock & poortreplicator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba Network I/O Adapter P34xx, Portege 3440, Zwart
Lange samenvatting Toshiba Network I/O Adapter P34xx notebook dock & poortreplicator:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba Network I/O Adapter P34xx notebook dock & poortreplicator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Toshiba Network I/O Adapter P34xx. Compatibiliteit: Portege 3440. Kleur van het product: Zwart
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
Parallelle poort(en)
The number of parallel ports. Parallel ports, also known as printer ports, are a type of interface found on computers (personal and otherwise) for connecting peripherals. In computing, a parallel port is a parallel communication physical interface. Parallel ports were common in the 1980s and '90s (mostly conforming to industry standard IEEE 1284) but are now being replaced by USBs and other ports.
1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten*
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
1
PS/2 poort(en)
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
1
Microfoon, line-in ingang*
The socket where a microphone is connected to the device.
Yes
Netwerk
Ethernet LAN *
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
Yes
Opslagmedia
Geïntegreerde geheugenkaartlezer *
Het apparaat bevat een ingebouwde geheugenkaartlezer (card reader).
Yes
Prestatie
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Portege 3440
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart