Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Toshiba MK1233GAS 120GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Toshiba
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MK1233GAS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
MK1233GAS
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Toshiba: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8324
Deze statistiek is gebaseerd op de 73929 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72227 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 apr 2017 11:38:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Toshiba MK1233GAS 120GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Toshiba MK1233GAS 120GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf

120GB 2.5" Mobile Hard Disk Drive
Meer>>>

Toshiba MK1233GAS 120GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Toshiba MK1233GAS 120GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf.
Toshiba has launched the industry's most advanced 2.5-inch hard disk drive, the MK1233GAS.
This drive is the world's first drive to offer 100.5 gigabits of data per square inch. It provides 120GB of storage in a 9.5mm form factor.
Toshiba was able to achieve this replacing the Pico Sliders attached to the drive's heads with Femto Sliders that are lighter and 35 percent smaller.
Power consumption of the MK1233GAS is approximately 20 percent lower on average than the company’s current drive range.
Weighing in at 98 grams, Toshiba's MK1233GAS 120GB HDD breaks current capacity barriers, providing a compact, rugged solution for digital applications with insatiable appetites.
Korte samenvatting Toshiba MK1233GAS 120GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Toshiba MK1233GAS 120GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Toshiba MK1233GAS, 120 GB, Ultra-ATA/133, 4200 RPM, 2.5", 8 MB, 12 ms
Lange samenvatting Toshiba MK1233GAS 120GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf :

Toshiba MK1233GAS. Opslagcapaciteit harde schijf: 120 GB, Harde schijf-interface: Ultra-ATA/133, Rotatiesnelheid harde schijf: 4200 RPM. Breedte: 69,8 mm, Hoogte: 9,5 mm, Diepte: 100 mm. Drive, overdrachtssnelheid: 100 MB/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Toshiba MK1233GAS 120GB Ultra-ATA/133 interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
120 GB
Harde schijf-interface *
Ultra-ATA/133
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
4200 RPM
Harde schijf, omvang *
2.5"
Drive, omvang buffer
8 MB
Gemiddelde zoektijd harde schijf
12 ms
Harde schijf, aantal koppen
4
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 55 °C
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
-20 - 60 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 90 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Gewicht en omvang
Breedte
69,8 mm
Hoogte
Hoogte van het product
9,5 mm
Diepte
100 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
99 g
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Drive, overdrachtssnelheid
100 MB/s
X