X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
TomTom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NAVIGATOR 6 - Software, mini SD, maps of Scandinavia
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1T90.090
Categorie :
In deze categorie vindt u software voor het plannen van uw route, zoals bijvoorbeeld extra kaarten voor uw GPS, maar ook software waarmee u thuis op de computer al uw route kunt plannen en uitprinten.
routeplanners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door TomTom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:12:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5766
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam TomTom NAVIGATOR 6 - Software, mini SD, maps of Scandinavia:
De korte redactionele beschrijving van TomTom NAVIGATOR 6 - Software, mini SD, maps of Scandinavia
NAVIGATOR 6 - Software, mini SD, maps of Scandinavia

Marketingtekst TomTom NAVIGATOR 6 - Software, mini SD, maps of Scandinavia

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor TomTom NAVIGATOR 6 - Software, mini SD, maps of Scandinavia.
The simple installation and intuitive user menu gives you the perfect navigation experience.
Korte samenvatting TomTom NAVIGATOR 6 - Software, mini SD, maps of Scandinavia:
Deze korte samenvatting van de TomTom NAVIGATOR 6 - Software, mini SD, maps of Scandinavia-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
TomTom NAVIGATOR 6 - Software, mini SD, maps of Scandinavia, Scandinavië
Lange samenvatting TomTom NAVIGATOR 6 - Software, mini SD, maps of Scandinavia:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van TomTom NAVIGATOR 6 - Software, mini SD, maps of Scandinavia, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
TomTom NAVIGATOR 6 - Software, mini SD, maps of Scandinavia. Geografische dekking: Scandinavië
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Licentie
Geografische dekking*
De gebieden waarvan kaarten worden meegeleverd. Benelux staat voor Belgie, Nederland en Luxemburg, EMEA staat voor Europa, Midden Oosten en Afrika en UK voor het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord Ierland).
Scandinavië