X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
TomTom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SD Maps for GO SCANDINAVIA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1D90.091
Categorie :
In deze categorie vindt u software voor het plannen van uw route, zoals bijvoorbeeld extra kaarten voor uw GPS, maar ook software waarmee u thuis op de computer al uw route kunt plannen en uitprinten.
routeplanners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door TomTom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:33:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9066
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam TomTom SD Maps for GO SCANDINAVIA:
De korte redactionele beschrijving van TomTom SD Maps for GO SCANDINAVIA
MAPS OF DENM NORWAY SWE FINL GO CLASSIC 300 500 GR (MSD)

Marketingtekst TomTom SD Maps for GO SCANDINAVIA

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor TomTom SD Maps for GO SCANDINAVIA.
Extra TomTom GO-kaarten op een SD-kaart.
10 verschillende producten (landen/gebieden) leverbaar.
De SD-kaart bevat de applicatie TomTom GO, GO-stembestanden, alle GO-functies (zoals NP’s) en een kaart van een van de de beschikbare TomTom GO-landen of gebieden.

Op SD-kaart:
- Denemarken
- Zweden
- Noorwegen
- Zuid-Finland.

Steek de SD-kaart in de GO en… GO!
Korte samenvatting TomTom SD Maps for GO SCANDINAVIA:
Deze korte samenvatting van de TomTom SD Maps for GO SCANDINAVIA-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
TomTom SD Maps for GO SCANDINAVIA, Scandinavia (Denmark, Sweden, Norway, Southern Finland)
Lange samenvatting TomTom SD Maps for GO SCANDINAVIA:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van TomTom SD Maps for GO SCANDINAVIA, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
TomTom SD Maps for GO SCANDINAVIA. Geografische dekking: Scandinavia (Denmark, Sweden, Norway, Southern Finland)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Licentie
Geografische dekking*
De gebieden waarvan kaarten worden meegeleverd. Benelux staat voor Belgie, Nederland en Luxemburg, EMEA staat voor Europa, Midden Oosten en Afrika en UK voor het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord Ierland).
Scandinavia (Denmark, Sweden, Norway, Southern Finland)
Technische details
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
TomTom Go 300, 500