X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
TomTom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Navigator 5 BNL Software only
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
1C90.043
Categorie :
In deze categorie vindt u software voor het plannen van uw route, zoals bijvoorbeeld extra kaarten voor uw GPS, maar ook software waarmee u thuis op de computer al uw route kunt plannen en uitprinten.
routeplanners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door TomTom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:59:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6474
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam TomTom Navigator 5 BNL Software only:
De korte redactionele beschrijving van TomTom Navigator 5 BNL Software only
Navigator 5 BNL Software only

Marketingtekst TomTom Navigator 5 BNL Software only

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor TomTom Navigator 5 BNL Software only.
Tussenstops en reisplanning in 18 landen: plan routes naar meerdere bestemmingen, met tussenstops onderweg.

Contact Navigatie: navigeer rechtstreeks vanuit het adresboek van je PDA – de TomTom-software wordt in het PDA-menu geïntegreerd.

Opmerking: Dit product is bestemd voor klanten die al in het bezit zijn van een PDA met (ingebouwde) GPS-ontvanger, maar nog geen TomTom navigatieoplossing voor de PDA hebben. Klanten die al een volledige versie van TomTom NAVIGATOR 5 voor de PDA hebben, kunnen Maps Collection on CD - Western Europe kopen.
Korte samenvatting TomTom Navigator 5 BNL Software only:
Deze korte samenvatting van de TomTom Navigator 5 BNL Software only-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
TomTom Navigator 5 BNL Software only, Belgium, Netherlands, Luxenburg
Lange samenvatting TomTom Navigator 5 BNL Software only:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van TomTom Navigator 5 BNL Software only, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
TomTom Navigator 5 BNL Software only. Geografische dekking: Belgium, Netherlands, Luxenburg
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Licentie
Geografische dekking*
De gebieden waarvan kaarten worden meegeleverd. Benelux staat voor Belgie, Nederland en Luxemburg, EMEA staat voor Europa, Midden Oosten en Afrika en UK voor het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord Ierland).
Belgium, Netherlands, Luxenburg