X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
TDK
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Audio Tape D C-60
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
D-60EB
Categorie :
Sealed plastic object containing a length of audio or videotape, wound on a pair of spools, for insertion into a recorder, playback device, or other machine.
audio-/videocassettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door TDK: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:26:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6709
Deze statistiek is gebaseerd op de 64802 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63108 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam TDK Audio Tape D C-60:
De korte redactionele beschrijving van TDK Audio Tape D C-60
Audio Tape D C-60

Marketingtekst TDK Audio Tape D C-60

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor TDK Audio Tape D C-60.
TDK Life on Record D Superior Normaal Bias Audio Tape is een veteraan van de TDK gezin met een bewezen track record. Het is bij uitstek geschikt voor de dagelijkse opname en toepassingen waar dezelfde band wordt vaak opnieuw opgenomen en afgespeeld.

D is een werkpaard - een all-purpose tape voor uw alle doeleinden wereld. Gebruiken voor het kopiëren, archiveren vinyl, opname radio talkshows of vangtuigen zowat elke audio bron. TDK D cassettes zijn de meest veelzijdige audio-tapes.

TDK Audio Tapes hebben verdiend het respect voor de opname technici, muzikanten en liefhebbers van home-opname door het leveren van de wereld de hoogste kwaliteit, de meest betrouwbare cassettes. Wij maken gebruik van ultra-fijne, hoge gevoeligheid Super Finavinx metalen magnetische deeltjes te realiseren overtreffende audio trouw.
Korte samenvatting TDK Audio Tape D C-60:
Deze korte samenvatting van de TDK Audio Tape D C-60-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
TDK Audio Tape D C-60
Lange samenvatting TDK Audio Tape D C-60:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van TDK Audio Tape D C-60, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
TDK Audio Tape D C-60. Opnametijd: 60 min
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Opnamemodi
Opnametijd
60 min
Verpakking
Aantal
The number of products there are.
1
Technische details
Soort
Characteristics of the device.
D