X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
TDK
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD - RW
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CD-RW700HJCA10P-D
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door TDK: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:16:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8499
Deze statistiek is gebaseerd op de 65075 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63374 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam TDK CD - RW:
De korte redactionele beschrijving van TDK CD - RW
CD - RW 700MB 12X

Marketingtekst TDK CD - RW

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor TDK CD - RW.
TDK Life on Record High Speed CD-RW rewritable recording media kan worden geregistreerd bij snelheden tot 12x, afhankelijk van de specificaties van uw cd-opname-apparaat. In contrast, standaard CD-RW media is drie keer trager, ver boven wat op 4x opnamesnelheid. Met 80 minutes/700MB capaciteit kunnen deze hoge prestaties discs worden afgespeeld op de meeste CD of DVD / CD-spelers. Een TDK High Speed CD-RW kan worden opgenomen en opnieuw opgenomen met nieuwe gegevens honderden keren in ongeveer 7 minuten, terwijl het ongeveer 20 minuten zou duren om een standaard CD-RW op te nemen.
Korte samenvatting TDK CD - RW:
Deze korte samenvatting van de TDK CD - RW-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
TDK CD - RW, CD-RW, Polycarbonaat, Juweeldoos
Lange samenvatting TDK CD - RW:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van TDK CD - RW, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
TDK CD - RW. Soort: CD-RW, Standaardcapaciteit: 700 MB, Schrijfsnelheid CD: 12x. Type verpakking: Juweeldoos
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Soort*
Characteristics of the device.
CD-RW
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Aantal*
The number of products there are.
10
Schrijfsnelheid CD*
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
12x
Diameter optische disk*
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
Kenmerken
Printable
Yes
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Polycarbonaat
Opnametijd
80 min
Verpakking
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Juweeldoos