X

Icecat the open catalog

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Tatung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
27 inch LCD-TV silver Retail
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
V27DMTT show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
LCD is een beeldtechniek die uit de computerindustrie is over komen waaien. LCD-schermen zijn dun en hebben een hoge resolutie en worden daarom veel gebruikt als monitor voor computers, maar ook voor TV\'s zijn ze zeer geschikt.
LCD TV's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Tatung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:46:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 95124
Deze statistiek is gebaseerd op de 66766 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65030 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Tatung 27 inch LCD-TV silver Retail 27" Niet ondersteund Zilver:
De korte redactionele beschrijving van Tatung 27 inch LCD-TV silver Retail 27" Niet ondersteund Zilver
68.58 cm (27 ") LCD-TV silver Retail
Korte samenvatting Tatung 27 inch LCD-TV silver Retail 27" Niet ondersteund Zilver:
Deze korte samenvatting van de Tatung 27 inch LCD-TV silver Retail 27" Niet ondersteund Zilver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Tatung 27 inch LCD-TV silver Retail, 16:9, 550:1, 3D, 1280 x 720 Pixels, 0,46 x 0,46 mm, 31,5 - 60 kHz
Lange samenvatting Tatung 27 inch LCD-TV silver Retail 27" Niet ondersteund Zilver:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Tatung 27 inch LCD-TV silver Retail 27" Niet ondersteund Zilver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Tatung 27 inch LCD-TV silver Retail. Resolutie: 1280 x 720 Pixels, Beeldverhouding: 16:9, Typische contrastverhouding: 550:1. Audiosysteem: NICAM / A2 (IGR). Kleur van het product: Zilver. Soort voeding: AC 100V ~ 240V, 50 / 60Hz, Beeldscherm: LCD
Tatung 27 inch LCD-TV silver Retail Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
   Login or signup for Full Icecat to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Tatung

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 66766 channel partners already
Tatung 20 inch LCD-TV black Retail 20" Zwart
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
V20DCBB
 —