X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Targus
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ergo Keyboard
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PAEK101E
Categorie :
Het toetsenbord is samen met de muis de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Toetsenborden zijn over het algemeen voorzien van toetsen voor alle letters van het alphabet, nummers en een aantal leestekens. Veel moderne toetsenborden, multimediatoetsenborden genaamd, hebben ook toetsen waarmee u bijvoorbeeld direct muziek kunt afspelen of uw mail lezen. De drie belangrijkste aansluitingen zijn: \
- USB is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker.\
- PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC\'s. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker.\
- Bluetooth is een draadloze methode.
toetsenborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Targus: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 jul 2011 12:26:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8250
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Targus Ergo Keyboard:
De korte redactionele beschrijving van Targus Ergo Keyboard
Ergo Keyboard

Marketingtekst Targus Ergo Keyboard

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Targus Ergo Keyboard.
Het Ergo-Keyboard is een compact, comfortabel toetsenbord (breedte is 26 % kleiner dan een normaal toetsenbord). Dit reduceert de afstand tot de muis, waardoor een betere werkhouding wordt gecreëerd. Het Ergo-Keyboard is
voorzien van alle functies van een conventioneel toetsenbord met een
geïntegreerd numeriek keyboard.
Korte samenvatting Targus Ergo Keyboard:
Deze korte samenvatting van de Targus Ergo Keyboard-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Targus Ergo Keyboard, USB+PS/2, NEN-ISO 9241-4, FCC, CE, Wit, 336 x 165 x 32 mm
Lange samenvatting Targus Ergo Keyboard:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Targus Ergo Keyboard, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Targus Ergo Keyboard. Aansluiting: USB+PS/2. Kleur van het product: Wit. Lengte snoer: 1,4 m. Dimensies toetsenbord (BxDxH): 336 x 165 x 32 mm, Gewicht toetsenbord: 690 g. Compatibiliteit: NEN-ISO 9241-4, FCC, CE
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Toetsenbord
Aansluiting*
The ports (sockets) where the device connects with other devices.
USB+PS/2
Aantal toetsen, toetsenbord
85
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Ergonomie
Lengte snoer
How long the cable is.
1,4 m
Gewicht en omvang
Gewicht toetsenbord
690 g
Dimensies toetsenbord (BxDxH)
336 x 165 x 32 mm
Overige specificaties
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
NEN-ISO 9241-4, FCC, CE
Toetsenbord functietoetsen
10