X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Targus
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DEFCON™ VPKL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PA496E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Cable with a locking mechanism already permanently integrated.
kabelsloten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Targus: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:11:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 64518
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Twee jaar garantie
Lange productnaam Targus DEFCON™ VPKL 2m kabelslot:
De korte redactionele beschrijving van Targus DEFCON™ VPKL 2m kabelslot
DEFCON™ VPKL

Marketingtekst Targus DEFCON™ VPKL 2m kabelslot

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Targus DEFCON™ VPKL 2m kabelslot.
Eindelijk een Notebookslot dat echt werkt!
De DEFCON Video Port Key Lock wordt d.m.v. een speciale stekker bevestigd op de VGA poort. Dus ook ideaal voor projectoren / TFT schermen etc.. Hoe werkt het? Schroef de schroefaansluitingen van de speciale stekker op de VGA poort, schuif het slothuis hierover heen en vergrendel het slot…. De Bypass zorgt ervoor dat u de VGA poort kunt blijven gebruiken…. Een beter systeem om notebooks preventief te beveiligen bestaat er niet!
Korte samenvatting Targus DEFCON™ VPKL 2m kabelslot:
Deze korte samenvatting van de Targus DEFCON™ VPKL 2m kabelslot-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Targus DEFCON™ VPKL, 2 m, 10 x 25 x 50 mm, 175 g
Lange samenvatting Targus DEFCON™ VPKL 2m kabelslot:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Targus DEFCON™ VPKL 2m kabelslot, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Targus DEFCON™ VPKL. Lengte snoer: 2 m. Afmetingen (BxDxH): 10 x 25 x 50 mm, Gewicht: 175 g
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
2 m
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
10 x 25 x 50 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
175 g