X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Targus
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DEFCON® SPCL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PA490E
Categorie :
Cable with a locking mechanism already permanently integrated.
kabelsloten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Targus: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 jan 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:11:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6303
Deze statistiek is gebaseerd op de 66585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-01-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64854 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Targus DEFCON® SPCL:
De korte redactionele beschrijving van Targus DEFCON® SPCL
DEFCON® SPCL

Marketingtekst Targus DEFCON® SPCL

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Targus DEFCON® SPCL.
Simply beveiliging van uw computer aan een onverplaatsbaar object en uw DEFCON ™ VPCL zal dieven af te schrikken van het proberen te stelen. unieke serienummer van de DEFCON ™ SPCL op slot ontwerp maakt dit product echt een van de zwaarste en sterkste sloten in de markt.
Een van de zwaarste en sterkste beveiliging vergrendelingen in de markt
Korte samenvatting Targus DEFCON® SPCL:
Deze korte samenvatting van de Targus DEFCON® SPCL-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Targus DEFCON® SPCL, PC
Lange samenvatting Targus DEFCON® SPCL:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Targus DEFCON® SPCL, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Targus DEFCON® SPCL. Compatibiliteit: PC
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PC