X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Targus
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Retractable RJ-11/RJ-45 Combo Cord
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PA225E
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Targus: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:09:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9201
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Twee jaar garantie
Lange productnaam Targus Retractable RJ-11/RJ-45 Combo Cord:
De korte redactionele beschrijving van Targus Retractable RJ-11/RJ-45 Combo Cord
Retractable RJ-11/R-J45 Combo Cord

Marketingtekst Targus Retractable RJ-11/RJ-45 Combo Cord

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Targus Retractable RJ-11/RJ-45 Combo Cord.
Met het Targus Retractable
RJ11/RJ45 Cord hoeft de mobiele
professional geen lange telefoon- of
netwerkkabels meer mee te slepen
om onderweg een RJ11- of RJ45-
aansluiting te kunnen gebruiken

• Gebruiksvriendelijk modem/telefoonsnoer van 2 meter
• RJ11- en RJ45-snoer in één simpele behuizing
• Snelkoppelingen voor aansluiting van RJ45 op RJ11,
waarmee u uw notebook op een analoge modem of
een Ethernet aansluit
• Automatisch mechanisme voor oprollen in een paar
seconden
Korte samenvatting Targus Retractable RJ-11/RJ-45 Combo Cord:
Deze korte samenvatting van de Targus Retractable RJ-11/RJ-45 Combo Cord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Targus Retractable RJ-11/RJ-45 Combo Cord, 2 m, Zwart, 70 g, RJ-11/RJ-45 connectors protected by shell design
Lange samenvatting Targus Retractable RJ-11/RJ-45 Combo Cord:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Targus Retractable RJ-11/RJ-45 Combo Cord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Targus Retractable RJ-11/RJ-45 Combo Cord. Lengte snoer: 2 m, Kleur van het product: Zwart. Gewicht: 70 g. Aansluiting(en): RJ-11/RJ-45 connectors protected by shell design
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
2 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
70 g
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RJ-11/RJ-45 connectors protected by shell design