Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Supermicro Xeon Motherboard X6DVA-EG Intel E7320 mPGA4 ATX moederbord

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Supermicro
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Xeon Motherboard X6DVA-EG
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
X6DVA-EG
Categorie
Het moederbord verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten of nog andere onderdelen in geïntegreerd. Voor moederborden van de gewone maat (form factor), ATX, heeft u minstens een midi-tower behuizing nodig. Micro-ATX moederborden passen in een kleinere kast en zijn vaak completer: ze hebben meer onboard apparatuur, bijvoorbeeld ook nog een videokaart, nadeel is dat ze minder gemakkelijk uit te breiden zijn.
moederborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Supermicro: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 5726
Deze statistiek is gebaseerd op de 74013 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72307 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 sep 2017 11:06:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Supermicro Xeon Motherboard X6DVA-EG Intel E7320 mPGA4 ATX moederbord :
De korte redactionele beschrijving van Supermicro Xeon Motherboard X6DVA-EG Intel E7320 mPGA4 ATX moederbord

Motherboard
Meer>>>

Supermicro Xeon Motherboard X6DVA-EG Intel E7320 mPGA4 ATX moederbord:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Supermicro Xeon Motherboard X6DVA-EG Intel E7320 mPGA4 ATX moederbord.
Features:
-Dual Intel® 64-bit Xeon® Support, up to 3.80 GHz, 800 MHz FSB.
-Intel® E7320 (Lindenhurst VS) Chipset.
-Up to 12GB DDR 333 SDRAM (or), Up to 24GB DDR 266 SDRAM.
-2x Intel® 82541GI Gigabit, Ethernet Controllers.
-2x SATA Ports via 6300ESB, SATA Controller.
-1 (x4) PCI-Express, 1x 64-bit 133MHz PCI-X, 1x 64-bit 100MHz PCI-X, 1x 32-bit 33MHz PCI.
-IPMI 2.0 Socket.
-Fan speed control for low noise.
Korte samenvatting Supermicro Xeon Motherboard X6DVA-EG Intel E7320 mPGA4 ATX moederbord:
Deze korte samenvatting van de Supermicro Xeon Motherboard X6DVA-EG Intel E7320 mPGA4 ATX moederbord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Supermicro Xeon Motherboard X6DVA-EG, Intel, mPGA4, 800 MHz, Intel 82541GI, Intel E7320, ATX
Lange samenvatting Supermicro Xeon Motherboard X6DVA-EG Intel E7320 mPGA4 ATX moederbord :

Supermicro Xeon Motherboard X6DVA-EG. Processorfamilie: Intel, Processor socket: mPGA4, Ondersteuning voor processor FSB: 800 MHz. LAN controller: Intel 82541GI. Chipset moederbord: Intel E7320, Moederbord form factor: ATX, Soorten RAID: 0, 1, JBOD. Maximum geheugen grafische adapter: 8 MB. Grootte BIOS-geheugen: 8 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Supermicro Xeon Motherboard X6DVA-EG Intel E7320 mPGA4 ATX moederbord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Geheugen
Aantal geheugenslots
6
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Processor
Processorfamilie *
Intel
Processor socket *
mPGA4
Ondersteuning voor processor FSB
800 MHz
Interne aansluitingen
USB 2.0 aansluitingen *
2
Aantal SATA-aansluitingen
2
Aansluiting voor diskettestation
Yes
Aansluitingen achterzijde
Aantal USB 2.0-poorten *
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
2
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
2
PS/2 poort(en) *
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
1
VGA (D-Sub)poort(en) *
Aansluiting voor een analoge monitor
1
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
2
Netwerk
LAN controller
Intel 82541GI
Prestatie
Chipset moederbord *
Intel E7320
Moederbord form factor *
De maat van het moederbord.
ATX
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
0, 1, JBOD
Grafisch
Maximum geheugen grafische adapter
De hoeveelheid geheugen van de video-adapter/kaart bepaalt, samen met de snelheid van uw grafische chip (GPU), hoe goed de grafische prestaties van uw computer zijn. Bijna alle moderne videokaarten hebben voldoende geheugen voor het afspelen van films, maar voor het spelen van spellen is het echter wel belangrijk veel videogeheugen te hebben. Vaak wordt systeemgeheugen ook dynamisch toegewezen als videogeheugen. In dat geval kan het virtuele videogeheugen fors groter zijn dan het fysieke videogeheugen.
8 MB
Uitbreidingsmodules
Uitbreidingsslots
Lijst van de I/O uitbreidingsslots; inclusief het aantal van ieder slot.
4 x PCI-e, PCI-X. 1 x 64-bit 133MHz PCI-X 1 x 64-bit 100MHz PCI-X 1 x 32-bit 33MHz PCI
BIOS
Grootte BIOS-geheugen
8 MB
Gewicht en omvang
Breedte *
305 mm
Diepte *
254 mm
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
-Optional IPMI 2.0. -Super Doctor III. -Watch Dog. -NMI.
Overige specificaties
Audio-uitgang
ICH5R
Grafische controller
List of chips; also known as a graphics coprocessor; similar to a microprocessor ordinarily found on graphics accelerator cards. It processes the graphics to create dots and lines on-screen.
ATI Rage XL SVGA PCI