Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 1,8m Mini USB Kabel A naar Mini B

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1,8m Mini USB Kabel A naar Mini B
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
USB2HABM6
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030802239 show
Categorie
Cable used to connect to a USB port, which are found in desktop computers, laptops and other electronic devices.
USB-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 40163
Deze statistiek is gebaseerd op de 69327 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67575 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:53:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam StarTech.com 1,8m Mini USB Kabel A naar Mini B :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 1,8m Mini USB Kabel A naar Mini B

StarTech.com 1,8m Mini USB Kabel A naar Mini B
Meer>>>

StarTech.com 1,8m Mini USB Kabel A naar Mini B

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 1,8m Mini USB Kabel A naar Mini B.
Sluit uw (USB Mini ) draagbare apparaat aan op een computer via een standaard USB 2.0 poort van het type A

Korte samenvatting StarTech.com 1,8m Mini USB Kabel A naar Mini B:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 1,8m Mini USB Kabel A naar Mini B-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 1,8m Mini USB Kabel A naar Mini B, 1,8 m, USB A, Mini-USB B, Mannelijk/ Mannelijk, Grijs, Recht
Lange samenvatting StarTech.com 1,8m Mini USB Kabel A naar Mini B :

StarTech.com 1,8m Mini USB Kabel A naar Mini B. Lengte snoer: 1,8 m, Aansluiting 1: USB A, Aansluiting 2: Mini-USB B. Breedte verpakking: 8,5 mm, Diepte verpakking: 122 mm, Hoogte verpakking: 220 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 1,8m Mini USB Kabel A naar Mini B, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Kenmerken
USB-versie *
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
2.0
Lengte snoer *
How long the cable is.
1,8 m
Aansluiting 1 *
This is the first connector in the device.
USB A
Aansluiting 2 *
This is the second connector in the device.
Mini-USB B
Soort stekkers *
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/ Mannelijk
Connector 1 form factor
Recht
Connector 2 form factor
Recht
Omkeerbare aansluitingen
Yes
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Grijs
Kenmerken
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
AWG draad omvang
30
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Materiaal omhulsel
Polyvinyl chloride (PVC)
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Verpakking
Aantal per verpakking
The amount in each pack.
1
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
8,50 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
122 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
220 mm
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
España 1 distributor(s)