X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3 ft USB 2.0 Cable for Fuji Digital Camera - USB A to Fuji
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
USB2ABFUJI3
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030810463
Categorie :
Cable used to connect to a USB port, which are found in desktop computers, laptops and other electronic devices.
USB-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:25:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10374
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam StarTech.com USB2ABFUJI3 USB-kabel:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com USB2ABFUJI3 USB-kabel
StarTech.com 3 ft USB 2.0 Cable for Fuji Digital Camera - USB A to Fuji

Marketingtekst StarTech.com USB2ABFUJI3 USB-kabel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com USB2ABFUJI3 USB-kabel.
This high-quality USB 2.0 cable is compatible with most Fuji digital cameras and is a cost effective way to maximize its performance.

This cable uses pure digital data transfer for sharper, more natural images and sound at higher speeds.

Like all our cable products, these USB 2.0 cables are backed by StarTech.com’s lifetime warranty.

The StarTech.com Advantage
- High speed USB 2 cable
- Maximize your Fuji cameras performance
- Lifetime Warranty
Korte samenvatting StarTech.com USB2ABFUJI3 USB-kabel:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com USB2ABFUJI3 USB-kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com USB2ABFUJI3, USB A, Fujifilm 4-p, Mannelijk/ Mannelijk, Recht, Recht, Zwart
Lange samenvatting StarTech.com USB2ABFUJI3 USB-kabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com USB2ABFUJI3 USB-kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com USB2ABFUJI3. Aansluiting 1: USB A, Aansluiting 2: Fujifilm 4-p, Soort stekkers: Mannelijk/ Mannelijk
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
0,91 m
USB-versie*
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
2.0
Aansluiting 1*
This is the first connector in the device.
USB A
Aansluiting 2*
This is the second connector in the device.
Fujifilm 4-p
Soort stekkers*
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/ Mannelijk
Connector 1 form factor
Recht
Connector 2 form factor
Recht
Omkeerbare aansluitingen
Yes
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Kenmerken
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Verpakking
Aantal per verpakking
The amount in each pack.
1
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
13,8 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
124 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
220 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
100 g