Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com USB2ABFUJI3 0.91m USB A Fujifilm 4-p Zwart USB-kabel

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3 ft USB 2.0 Cable for Fuji Digital Camera - USB A to Fuji
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
USB2ABFUJI3
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030810463
Categorie
Cable used to connect to a USB port, which are found in desktop computers, laptops and other electronic devices.
USB-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13975
Deze statistiek is gebaseerd op de 73979 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72278 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 okt 2017 14:57:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam StarTech.com USB2ABFUJI3 0.91m USB A Fujifilm 4-p Zwart USB-kabel :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com USB2ABFUJI3 0.91m USB A Fujifilm 4-p Zwart USB-kabel

StarTech.com 3 ft USB 2.0 Cable for Fuji Digital Camera - USB A to Fuji
Meer>>>

StarTech.com USB2ABFUJI3 0.91m USB A Fujifilm 4-p Zwart USB-kabel:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com USB2ABFUJI3 0.91m USB A Fujifilm 4-p Zwart USB-kabel.
This high-quality USB 2.0 cable is compatible with most Fuji digital cameras and is a cost effective way to maximize its performance.

This cable uses pure digital data transfer for sharper, more natural images and sound at higher speeds.

Like all our cable products, these USB 2.0 cables are backed by StarTech.com’s lifetime warranty.

The StarTech.com Advantage
- High speed USB 2 cable
- Maximize your Fuji cameras performance
- Lifetime Warranty
Korte samenvatting StarTech.com USB2ABFUJI3 0.91m USB A Fujifilm 4-p Zwart USB-kabel:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com USB2ABFUJI3 0.91m USB A Fujifilm 4-p Zwart USB-kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com USB2ABFUJI3, 0,91 m, USB A, Fujifilm 4-p, Mannelijk/Mannelijk, Zwart, Recht
Lange samenvatting StarTech.com USB2ABFUJI3 0.91m USB A Fujifilm 4-p Zwart USB-kabel :

StarTech.com USB2ABFUJI3. Lengte snoer: 0,91 m, Aansluiting 1: USB A, Aansluiting 2: Fujifilm 4-p. Breedte verpakking: 13,8 mm, Diepte verpakking: 124 mm, Hoogte verpakking: 220 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com USB2ABFUJI3 0.91m USB A Fujifilm 4-p Zwart USB-kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Lengte snoer *
0,91 m
USB-versie *
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
2.0
Aansluiting 1 *
USB A
Aansluiting 2 *
Fujifilm 4-p
Geslacht connector *
Mannelijk/Mannelijk
Kleur van het product *
Zwart
Connector 1 vormfactor
Recht
Connector 2 vormfactor
Recht
Omkeerbare aansluitingen
No
Kenmerken
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Verpakking
Aantal per verpakking
1
Breedte verpakking
13,8 mm
Diepte verpakking
124 mm
Hoogte verpakking
220 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
100 g
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
StarTech.com 6ft USB Cable for Fuji Digital Camera 1.83m Zwart USB-kabel StarTech.com 6ft USB Cable for Fuji Digital Camera 1.83m Zwart USB-kabel
(show image)
USB2ABFUJI6 6ft USB Cable for Fuji Digital Camera  —