Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 1-poort Cat5/6 USB Verlenger 50m

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1-poort Cat5/6 USB Verlenger 50m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
USB110EXT
Categorie
Device that extends the range of a network or interconnects two different types of networks.
netwerkextenders
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 40435
Deze statistiek is gebaseerd op de 71089 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 69428 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 12:09:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam StarTech.com 1-poort Cat5/6 USB Verlenger 50m :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 1-poort Cat5/6 USB Verlenger 50m

StarTech.com 1-poort Cat5/6 USB Verlenger 50m
Meer>>>

StarTech.com 1-poort Cat5/6 USB Verlenger 50m:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 1-poort Cat5/6 USB Verlenger 50m.
Verleng een USB-verbinding incl. voeding met 50 meter via Cat5-bekabeling

De USB110EXT van StarTech.com is een eenvoudige USB-verlengkabel, zodat u een USB-apparaat tot op 50m afstand van de computer kunt plaatsen 10 keer verder dan met de langste normale USB-kabels. De USB-verlenger bestaat uit een zender en ontvanger, die via standaard Cat5e/Cat6 Ethernet-kabel op elkaar kunnen worden aangesloten om de afstand van de USB-verbinding te vergroten. De USB-verlenger bespaart u de kosten van extra hubs, repeaters, voedingsadapters of software, waardoor het uitermate geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, waaronder apparaten voor beveiliging en bewaking zoals USB-videocamera's, etc. De USB-verlenger is ontworpen voor betrouwbare en duurzame prestaties van USB-apparaten over lange afstanden, en wordt geleverd met 2 jaar garantie door StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Ondersteunt elk USB-randapparaat met full-speed (12 Mbit/s) of low-speed (1,5 Mbit/s) tot op 50 meter afstand
- Zorgt voor meer vermogen (zonder externe voeding) aan de op afstand gelegen kant dan met de meeste andere vergelijkbare USB-verlengers
- Maakt het onnodig dure, niet-flexibele en ruimte in beslag nemende USB-hubs of -repeaters op elkaar aan te sluiten voor het verlengen van de USB-afstand
Korte samenvatting StarTech.com 1-poort Cat5/6 USB Verlenger 50m:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 1-poort Cat5/6 USB Verlenger 50m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 1-poort Cat5/6 USB Verlenger 50m, Network transmitter, 50 m, 12 Mbit/s, Zwart, 4 - 40 °C, 70 mm
Lange samenvatting StarTech.com 1-poort Cat5/6 USB Verlenger 50m :

StarTech.com 1-poort Cat5/6 USB Verlenger 50m. Soort: Network transmitter, Maximaal bereik: 50 m, Overdrachtssnelheid: 12 Mbit/s. Kleur van het product: Zwart. Breedte: 70 mm, Diepte: 100 mm, Hoogte: 30 mm. Meegeleverde kabels: USB. Breedte verpakking: 55 mm, Diepte verpakking: 246 mm, Hoogte verpakking: 156 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 1-poort Cat5/6 USB Verlenger 50m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Soort *
Characteristics of the device.
Network transmitter
Maximaal bereik *
The greatest distance over which the data/signal can be transferred.
50 m
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
12 Mbit/s
Ondersteunt Windows
Windows vesions wich can be used with the device.
Yes
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Mac operating systems e.g. OS X can be used with the device.
Yes
Ondersteunt Linux
8 RT. Linux (9.4, 9.5), Red Hat Enterprise Linux 5.0 (supported with a pre-built package); SUSE Linux (10.3, 11.0, 11, 11.1, 11.2), Fedora (9, 9.0, 10, 10.0, 11.0, 11, 12, 12.0), Ubuntu (8.04, 8.04.1, 8.04.2, 8.10, 9.04, 9.10, 10.04), Debian (5.0, 5.0.1, 5.0.2, 5.0.3)
Yes
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
2
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
2
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
4 - 40°C
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
70 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
100 mm
Hoogte
Hoogte van het product
30 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
100 g
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde kabels
USB
Gebruikershandleiding
Yes
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
55 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
246 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
156 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
400 g
Overige specificaties
Lengte van de verpakking
24,6 cm
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)