X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1,80 m Ultradun 2-in-1 USB KVM-kabel
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SVECONUS6 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030804721
Categorie :
A KVM (Keyboard Video Mouse) cable connects a keyboard, mouse and monitor to two or more computers.
toetsenbord-video-muis (kvm) kabel
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:25:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 74421
Deze statistiek is gebaseerd op de 66527 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64791 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 1,80 m Ultradun 2-in-1 USB KVM-kabel toetsenbord-video-muis (kvm) kabel:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 1,80 m Ultradun 2-in-1 USB KVM-kabel toetsenbord-video-muis (kvm) kabel
StarTech.com 1,80 m Ultradun 2-in-1 USB KVM-kabel

Marketingtekst StarTech.com 1,80 m Ultradun 2-in-1 USB KVM-kabel toetsenbord-video-muis (kvm) kabel

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 1,80 m Ultradun 2-in-1 USB KVM-kabel toetsenbord-video-muis (kvm) kabel.
Sluit VGA-video en USB aan via een enkele dunne KVM-kabel

De professionele 2-in-1 USB KVM-kabels van StarTech.com zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt met uw StarView KVM-switch of Server Afstandsbediening en integreren de benodigde USB- en VGA-aansluitingen in een enkele kabel een opgeruimd geheel met behoud van uitstekende prestaties.Deze 1,80 meter lange 2-in-1 USB KVM-kabel is ultradun uitgevoerd in materiaal van hoge kwaliteit. Deze kabel is ontworpen op betrouwbaarheid en een lange levensduur en wordt geleverd met levenslang garantie door StarTech.com

The StarTech.com Advantage

- Uniek ontwerp voor een minimum aantal benodigde kabels
- Met levenslange garantie door StarTech.com.
Korte samenvatting StarTech.com 1,80 m Ultradun 2-in-1 USB KVM-kabel toetsenbord-video-muis (kvm) kabel:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 1,80 m Ultradun 2-in-1 USB KVM-kabel toetsenbord-video-muis (kvm) kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 1,80 m Ultradun 2-in-1 USB KVM-kabel, Zwart, USB, VGA, USB A + VGA, VGA, HDDB15 (M-F), 1 x 4 pin USB (M)
Lange samenvatting StarTech.com 1,80 m Ultradun 2-in-1 USB KVM-kabel toetsenbord-video-muis (kvm) kabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 1,80 m Ultradun 2-in-1 USB KVM-kabel toetsenbord-video-muis (kvm) kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com 1,80 m Ultradun 2-in-1 USB KVM-kabel. Kleur van het product: Zwart. Console port: USB, Aansluiting video: VGA, Aansluiting 1: USB A + VGA. Aansluiting(en): HDDB15 (M-F), 1 x 4 pin USB (M)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer
How long the cable is.
1,8 m
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
200 g
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Poorten & interfaces
Console port
USB
Aansluiting video
The type of socket in the device for connecting a video e.g. SCART.
VGA
Aansluiting 1
This is the first connector in the device.
USB A + VGA
Poorten & interfaces
Aansluiting 2
This is the second connector in the device.
VGA
Verpakking
Lengte van de verpakking
5,04 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
218 mm
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
21 mm
Overige specificaties
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
128 mm
Aansluiting(en)
HDDB15 (M-F), 1 x 4 pin USB (M)
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
StarTech.com 3 m Ultradun USB VGA 2-in-1 KVM-kabel toetsenbord-video-muis (kvm) kabel
StarTech.com 3 m Ultradun USB VGA 2-in-1 KVM-kabel toetsenbord-video-muis (kvm) kabel
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
SVECONUS10
EUR 11,11
(excl. VAT)
EUR 13,33(incl. VAT)
StarTech.com 4,50m 2-in-1 USB KVM-kabel Ultradun toetsenbord-video-muis (kvm) kabel
StarTech.com 4,50m 2-in-1 USB KVM-kabel Ultradun toetsenbord-video-muis (kvm) kabel
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
SVECONUS15
EUR 15,95
(excl. VAT)
EUR 19,14(incl. VAT)