X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
8-poort Rack USB PS/2 Digitale IP-KVM-switch
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SV841HDIEGB show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030823234
Categorie :
Met behulp van een KVM switch kunt u met één toetsenbord, muis en monitor meerdere computers bedienen. U kunt wisselen tussen de verschillende computers met één druk op de knop, zonder ook maar een stekker aan te raken.
KVM-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:34:17
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 63983
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 Year Warranty
Lange productnaam StarTech.com 8-poort Rack USB PS/2 Digitale IP-KVM-switch KVM-switch:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 8-poort Rack USB PS/2 Digitale IP-KVM-switch KVM-switch
StarTech.com 8-poort Rack USB PS/2 Digitale IP-KVM-switch

Marketingtekst StarTech.com 8-poort Rack USB PS/2 Digitale IP-KVM-switch KVM-switch

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 8-poort Rack USB PS/2 Digitale IP-KVM-switch KVM-switch.
Bedien tot 8 USB- of PS/2-computers op afstand via een IP-netwerk of het internet

De SV841HDIEGB 8-poort Rack USB PS/2 Digitale IP-KVM-switch biedt een kosteneffectieve en veilige bediening, lokaal en op afstand, van maximaal 8 systemen via een LAN of het internet.

In tegenstelling tot software-oplossingen die werken via het besturingssysteem biedt deze IP-KVM-switch toegang op BIOS-niveau, volledige interactie met de opstartprocessen en controle over een TCP/IP-verbinding alsof u ter plaatse bent. Met ondersteuning voor beveiligingsfuncties zoals SSH, SSL en RADIUS, en een instelbare firewall voor extra bescherming.

Een schaalbare KVM-oplossing met ondersteuning van maximaal 8 rechtstreeks aangesloten computers, of sluit er nog meer KVM-switches op aan voor de bediening van maximaal 64 computers. U kunt bovendien communiceren met elk apparaat dat beschikt over een RS232 seriële aansluiting (routers, schakelaars, etc.) via de RPORT" text="RPORT-module (apart verkrijgbaar).

Met 3 jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning door StarTech.com

The StarTech.com Advantage

- Reboot van aangesloten systemen, BIOS-toegang en volledige controle over het toetsenbord en muis net alsof u ter plaatse aanwezig bent
- Gebruiksvriendelijke toegang via een schermmenu of de geïntegreerde webserver bespaart u tijd en frustratie bij de configuratie
- Ondersteunt 16-bits video voor een beter beeld bij de toegang tot de externe server via een webbrowser of VNC-client
Korte samenvatting StarTech.com 8-poort Rack USB PS/2 Digitale IP-KVM-switch KVM-switch:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 8-poort Rack USB PS/2 Digitale IP-KVM-switch KVM-switch-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 8-poort Rack USB PS/2 Digitale IP-KVM-switch, USB, PS/2, VGA, 1920 x 1440 Pixels, 1600 x 1200 Pixels, Zwart, 1 gebruiker(s)
Lange samenvatting StarTech.com 8-poort Rack USB PS/2 Digitale IP-KVM-switch KVM-switch:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 8-poort Rack USB PS/2 Digitale IP-KVM-switch KVM-switch, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com 8-poort Rack USB PS/2 Digitale IP-KVM-switch. Aansluiting toetsenbord: USB, PS/2, Aansluiting video: VGA. Resolutie (maximum digitaal): 1920 x 1440 Pixels, Resolutie (maximum analoog): 1600 x 1200 Pixels. Kleur van het product: Zwart. Aantal gebruikers: 1 gebruiker(s). AC invoer voltage: 110-240 V
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Aantal computers*
The amount of computers controlled by this device.
8
Aansluiting toetsenbord*
The type of socket in the device for connecting a keyboard e.g. USB.
USB, PS/2
Aansluiting video*
The type of socket in the device for connecting a video e.g. SCART.
VGA
Audio-aansluitingen
Cables used to connect audio inputs or audio outputs to another device e.g, audio amplifier.
Yes
Video
Resolutie (maximum analoog)
1600 x 1200 Pixels
Resolutie (maximum digitaal)
1920 x 1440 Pixels
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Beeldscherm
Ingebouwd display*
A display which is part of the product, so you do not need to attach another display.
Yes
Prestatie
Aantal gebruikers
Het maximum aantal gebruikers.
1 gebruiker(s)
Energie
AC invoer voltage
The voltage of the AC electricity that is inpitted into the product.
110-240 V
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 50°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 60°C
Certificaten
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
43,2 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
404 mm
Hoogte
Hoogte van het product
224,5 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
3,95 kg
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
118 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
505 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
360 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
4,2 kg
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde kabels
RS-232
Inclusief AC-adapter
Yes
Overige specificaties
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Lengte van de verpakking
1,99 cm
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
8
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
43,2 x 404 x 224,5 mm