X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
10 ft RP-TNC to SMA Wireless Antennas Adapter Cable - M/M
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
RPTNCSMA10MM
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030809658
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:17:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 25344
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: levenslange garantie
Lange productnaam StarTech.com RP-TNC to SMA Wireless Antennas Adapter Cable:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com RP-TNC to SMA Wireless Antennas Adapter Cable
StarTech.com 10 ft RP-TNC to SMA Wireless Antennas Adapter Cable - M/M - reverse SMA to SMA - rp SMA male to SMA male

Marketingtekst StarTech.com RP-TNC to SMA Wireless Antennas Adapter Cable

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com RP-TNC to SMA Wireless Antennas Adapter Cable.
Verleng de afstand tussen uw draadloze antennes en draadloze apparaten
Korte samenvatting StarTech.com RP-TNC to SMA Wireless Antennas Adapter Cable:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com RP-TNC to SMA Wireless Antennas Adapter Cable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com RP-TNC to SMA Wireless Antennas Adapter Cable, Oranje, RP-TNC & SMA
Lange samenvatting StarTech.com RP-TNC to SMA Wireless Antennas Adapter Cable:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com RP-TNC to SMA Wireless Antennas Adapter Cable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com RP-TNC to SMA Wireless Antennas Adapter Cable. Kleur van het product: Oranje. Aansluiting(en): RP-TNC & SMA
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
3,05 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Oranje
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
80 g
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
8 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
280 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
284 mm
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RP-TNC & SMA