X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 1,8 m blauw
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
RJ45PATCH6
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030777308
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:23:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 26599
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 1,8 m blauw:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 1,8 m blauw
StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 1,8 m blauw

Marketingtekst StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 1,8 m blauw

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 1,8 m blauw.
Cat5e-kabels
Cat5e-kabels worden het meest gebruikt voor 100BASE-TX en 1000BASE-T Ethernet-netwerken, maar zijn ook nuttig voor sommige video- en telefonie-toepassingen.
Korte samenvatting StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 1,8 m blauw:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 1,8 m blauw-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 1,8 m blauw, RJ-45, RJ-45, Mannelijk/ Mannelijk, 10/100Base-T(X), Cat5e, U/UTP (UTP)
Lange samenvatting StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 1,8 m blauw:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 1,8 m blauw, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 1,8 m blauw. Kabel standaard: Cat5e, Aansluiting 1: RJ-45, Aansluiting 2: RJ-45
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
1,8 m
Kabel standaard*
The category of the cable, which is determined by performance characteristics and test requirements.
Cat5e
Aansluiting 1*
This is the first connector in the device.
RJ-45
Aansluiting 2*
This is the second connector in the device.
RJ-45
Soort stekkers*
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/ Mannelijk
Bekabelingstechnologie
Type of cable technology performance; including the fiber or cable type
10/100Base-T(X)
Kabelafscherming*
The protective layer for the cable, typically made of plastic.
U/UTP (UTP)
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Blauw
AWG draad omvang
24
Materiaal omhulsel
Polyvinyl chloride (PVC)
Kenmerken
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Frequentie
350 MHz
Kabelclassificatie
CMG (CM)
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
100 g
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
8,90 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
202 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
215 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
100 g
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
StarTech.com 7 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
StarTech.com 7 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RJ45PATCH7
EUR 1,39
(excl. VAT)
EUR 1,67(incl. VAT)
StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 3 m blauw
StarTech.com Cat5e Patch kabel met snagless RJ45 connectors 3 m blauw
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RJ45PATCH10
EUR 1,62
(excl. VAT)
EUR 1,94(incl. VAT)
StarTech.com 15 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
StarTech.com 15 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RJ45PATCH15
EUR 2,28
(excl. VAT)
EUR 2,74(incl. VAT)
StarTech.com 25 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
StarTech.com 25 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RJ45PATCH25
EUR 2,91
(excl. VAT)
EUR 3,49(incl. VAT)
StarTech.com 3 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
StarTech.com 3 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RJ45PATCH3
EUR 24,43
(excl. VAT)
EUR 28,09(incl. VAT)
StarTech.com 50 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
StarTech.com 50 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RJ45PATCH50
EUR 29,98
(excl. VAT)
EUR 34,48(incl. VAT)
StarTech.com 20 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
StarTech.com 20 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RJ45PATCH20
EUR 2,84
(excl. VAT)
EUR 3,40(incl. VAT)
StarTech.com 4 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
StarTech.com 4 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RJ45PATCH4
EUR 0,99
(excl. VAT)
EUR 1,18(incl. VAT)
StarTech.com 5 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
StarTech.com 5 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RJ45PATCH5
EUR 1,30
(excl. VAT)
EUR 1,56(incl. VAT)
StarTech.com 100 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
StarTech.com 100 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RJ45PATCH100
EUR 35,60
(excl. VAT)
EUR 40,93(incl. VAT)
StarTech.com Cat5e patchkabel met snagless RJ45 connectors 30 cm, blauw
StarTech.com Cat5e patchkabel met snagless RJ45 connectors 30 cm, blauw
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RJ45PATCH1
EUR 0,90
(excl. VAT)
EUR 1,10(incl. VAT)
StarTech.com 12 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
StarTech.com 12 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RJ45PATCH12
EUR 25,25
(excl. VAT)
EUR 29,04(incl. VAT)
StarTech.com 35 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
StarTech.com 35 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RJ45PATCH35
 — 
StarTech.com 2 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
StarTech.com 2 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RJ45PATCH2
EUR 1,16
(excl. VAT)
EUR 1,39(incl. VAT)
StarTech.com 75 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
StarTech.com 75 ft Blue Snagless Category 5e (350 MHz) UTP Patch Cable
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
RJ45PATCH75
EUR 33,32
(excl. VAT)
EUR 38,32(incl. VAT)