X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Aluminum Heatsink en Koeler RAM Geheugen DDR/SDRAM Blauw
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
RAMCOOLERBL
Categorie :
Components which remove the waste heat produced by computer components, and keep components within permissible operating temperature limits.
hardwarekoeling
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 16 nov 2016 10:11:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 49367
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 Year Warranty
Lange productnaam StarTech.com Aluminum Heatsink en Koeler RAM Geheugen DDR/SDRAM Blauw:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com Aluminum Heatsink en Koeler RAM Geheugen DDR/SDRAM Blauw
StarTech.com Aluminum Heatsink en Koeler RAM Geheugen DDR/SDRAM Blauw

Marketingtekst StarTech.com Aluminum Heatsink en Koeler RAM Geheugen DDR/SDRAM Blauw

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com Aluminum Heatsink en Koeler RAM Geheugen DDR/SDRAM Blauw.
Houd uw DDR/SDRAM-geheugen koeler met een aluminium heatsink

Deze RAM-heatsink zorgt ervoor dat SDRAM/DDR-geheugenmodules koeler blijven door de uitgestraalde warmte te verspreiden en zo optimaal af te voeren. De RAM-heatsink is uitgevoerd in aluminium en wordt geleverd met 2 jaar garantie.

The StarTech.com Advantage

- Universeel ontwerp voor compatibiliteit met DDR1/SDRAM-modules van de meeste fabrikanten
- Volledig aluminium ontwerp voor maximale warmteafvoer
- Met 2 jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning door StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com Aluminum Heatsink en Koeler RAM Geheugen DDR/SDRAM Blauw:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com Aluminum Heatsink en Koeler RAM Geheugen DDR/SDRAM Blauw-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com Aluminum Heatsink en Koeler RAM Geheugen DDR/SDRAM Blauw, Harde schijf, Koeler, Blauw, Aluminium, 125 x 25 x 7 mm, 27 x 126 x 7 mm
Lange samenvatting StarTech.com Aluminum Heatsink en Koeler RAM Geheugen DDR/SDRAM Blauw:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com Aluminum Heatsink en Koeler RAM Geheugen DDR/SDRAM Blauw, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com Aluminum Heatsink en Koeler RAM Geheugen DDR/SDRAM Blauw. Geschikt voor: Harde schijf, Soort: Koeler. Kleur van het product: Blauw, Materiaal: Aluminium. Breedte: 27 mm, Diepte: 126 mm, Hoogte: 7 mm. Afmetingen (BxDxH): 27 x 126 x 7 mm, Lengte van de verpakking: 4,41 mm
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Geschikt voor*
Who can use the product, or what the product can be used for.
Harde schijf
Soort*
Characteristics of the device.
Koeler
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Blauw
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Aluminium
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
27 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
126 mm
Hoogte
Hoogte van het product
7 mm
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
18.7 g
Heatsink afmetingen (B x D x H)
125 x 25 x 7 mm
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
10 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
112 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
159 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
100 g
Overige specificaties
Lengte van de verpakking
4,41 mm
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
27 x 126 x 7 mm