X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
6 ft IBM Power Y Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PXT101Y
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030806312
Categorie :
A power cable, also known as a power cord, is used for the transmission of electrical power.
electriciteitssnoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 25 nov 2015 16:17:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12397
Deze statistiek is gebaseerd op de 61793 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60152 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 6 ft IBM Power Y Cable:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 6 ft IBM Power Y Cable
6 ft Standard Y Computer Power Cord NEMA 5-15P to 2x C13

Marketingtekst StarTech.com 6 ft IBM Power Y Cable

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 6 ft IBM Power Y Cable.
Our 6 ft IBM Power Cord lets you plug a monitor, PC, or laser printer into a grounded power outlet.
Backed by StarTech.com''s lifetime warranty, this high quality IBM power cable is constructed to provide a durable, reliable connection.
The StarTech.com Advantage
- Save space and conveniently add 2 peripherals in one power cable
Korte samenvatting StarTech.com 6 ft IBM Power Y Cable:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 6 ft IBM Power Y Cable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 6 ft IBM Power Y Cable, Zwart
Lange samenvatting StarTech.com 6 ft IBM Power Y Cable:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 6 ft IBM Power Y Cable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com 6 ft IBM Power Y Cable. Lengte snoer: 1,83 m, Kleur van het product: Zwart. Gewicht: 260 g, Breedte verpakking: 3,3 cm, Diepte verpakking: 14 cm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer
How long the cable is.
1,83 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Energie
Stroom
10
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
260 g
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
3,3 cm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
14 cm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
27,8 cm
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
StarTech.com PAC1016 electriciteitssnoer
StarTech.com PAC1016 electriciteitssnoer
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
PAC1016
EUR 3,60
(excl. VAT)
EUR 8,33(incl. VAT)
StarTech.com 6in LP4 - LP4 SATA Power Y Cable Adapter
StarTech.com 6in LP4 - LP4 SATA Power Y Cable Adapter
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
PYO1LP4SATA
EUR 2,11
(excl. VAT)
EUR 2,55(incl. VAT)