Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 1,8 m 2-pins Europese voedingskabel voor pc-computers

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1,8 m 2-pins Europese voedingskabel voor pc-computers
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PXT101EUR
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030786638
Categorie
A power cable, also known as a power cord, is used for the transmission of electrical power.
electriciteitssnoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 49933
Deze statistiek is gebaseerd op de 69357 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67578 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 apr 2017 11:01:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Folder (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 1,8 m 2-pins Europese voedingskabel voor pc-computers :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 1,8 m 2-pins Europese voedingskabel voor pc-computers

StarTech.com 1,8 m 2-pins Europese voedingskabel voor pc-computers
Meer>>>

StarTech.com 1,8 m 2-pins Europese voedingskabel voor pc-computers

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 1,8 m 2-pins Europese voedingskabel voor pc-computers.
Voed uw pc vanuit een geaard Europees stopcontact

De PXT101EUR 1,8 m 2-pins EU pc-voedingskabel is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen voor een duurzame, langdurige voedingsaansluiting voor uw computer.

De voedingskabel is voorzien van een CEE7 voedingsstekker en een C13 connector, en wordt gedekt door de levenslange garantie van StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Sluit uw pc aan op een geaard Europees stopcontact
- Gegarandeerde betrouwbaarheid
Korte samenvatting StarTech.com 1,8 m 2-pins Europese voedingskabel voor pc-computers:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 1,8 m 2-pins Europese voedingskabel voor pc-computers-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 1,8 m 2-pins Europese voedingskabel voor pc-computers, Mannelijk/vrouwelijk, Zwart, 1,8 m, CEE7/7, C13 stekker, Haaks
Lange samenvatting StarTech.com 1,8 m 2-pins Europese voedingskabel voor pc-computers :

StarTech.com 1,8 m 2-pins Europese voedingskabel voor pc-computers. Soort stekkers: Mannelijk/vrouwelijk, Kleur van het product: Zwart, Lengte snoer: 1,8 m. Gewicht: 188 g, Breedte verpakking: 36 mm, Diepte verpakking: 126 mm. Output-aansluitingen: External Power Male, Computer Power Female, Lengte van de verpakking: 4,96 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 1,8 m 2-pins Europese voedingskabel voor pc-computers, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Kenmerken
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Soort stekkers *
Connector and sockets can be 'male' or 'female', or gender purpose of product.
Mannelijk/vrouwelijk
Lengte snoer
How long the cable is.
1,8 m
Aansluiting 1
This is the first connector in the device.
CEE7/7
Aansluiting 2
This is the second connector in the device.
C13 stekker
Connector 1 form factor
Haaks
Connector 2 form factor
Recht
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Aantal geleiders
3
Soort kabel
Type of cable e.g. electicity cable, optical cable.
SVT
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Certificering
CE, VDE
Energie
Ingangsspanning
The voltage (V) which is required to power the product.
250
Stroom
10
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
188 g
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
36 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
126 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
210 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
200 g
Overige specificaties
Lengte van de verpakking
4,96 mm
Output-aansluitingen
External Power Male, Computer Power Female
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)