Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter Kaart 16950 inclusief Kabel

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
4-poort PCI RS232 Seriële Adapter Kaart 16950 inclusief Kabel
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PCI4S9503V
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030804363
Categorie
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 46837
Deze statistiek is gebaseerd op de 69217 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67456 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 12:10:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter Kaart 16950 inclusief Kabel :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter Kaart 16950 inclusief Kabel

StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter Kaart 16950 inclusief Kabel
Meer>>>

StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter Kaart 16950 inclusief Kabel

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter Kaart 16950 inclusief Kabel.
Voeg vier RS232 seriële poorten toe aan een PC met een enkel PCI-uitbreidingsslot

Met de PCI4S9503V 4-poort PCI RS232 Seriële Kaart (inclusief kabel) kunt u tot 4 RS232 seriële apparaten aansluiten op een computer met overdrachtsnelheden tot 921 Kbit/s. De kaart kan worden geïnstalleerd in een 3,3V of 5V PCI/PCI-X-slot.

De PCI seriële kaart maakt zowel bij zenden als ontvangen gebruik van een 16 byte buffer, voor een vermindering van het aantal CPU-interrupts en een verbetering van de systeemprestaties.

De seriële kaart is uitermate geschikt voor industriële toepassingen en is compatibel met een breed scala van besturingssystemen, waaronder Windows, DOS, Linux en Unix.

Met levenslange garantie en gratis technische ondersteuning door StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Universele PCI-kaart werkt in 3,3 en 5,0 volt PCI/PCI-X-slots, wat u de moeite bespaart van het moeten aanschaffen van verschillende kaarten, afhankelijk van het type slot
- Compatibel met de belangrijkste besturingssystemen, waaronder Windows, Linux en Unix voor een eenvoudige integratie in gemengde omgevingen
- De meegeleverde breakout-kabel maakt het tot een compleet systeem voor het toevoegen van meerdere RS-232 seriële poorten in een enkele low-profile PCI-slot
Korte samenvatting StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter Kaart 16950 inclusief Kabel:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter Kaart 16950 inclusief Kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter Kaart 16950 inclusief Kabel, PCI, PCI,PCI-X, RS-232, PC, 16 B, 0,00088 Gbit/s
Lange samenvatting StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter Kaart 16950 inclusief Kabel :

StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter Kaart 16950 inclusief Kabel. Hostinterface: PCI, Output interface: PCI,PCI-X, Soort serieële aansluiting: RS-232. Bedoeld voor: PC, FIFO (First In, First Out): 16 B, Data transfer snelheid (max): 0,00088 Gbit/s. Diepte: 126 mm, Hoogte: 100 mm, Breedte verpakking: 56 mm. Meegeleverde kabels: 1 x 37-pin (male) & 4 x 9-pin (male). Overdrachtssnelheid: 0,9 Mbit/s, Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Afmetingen (BxDxH): 126 x 100

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 4-poort PCI RS232 Seriële Adapter Kaart 16950 inclusief Kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Poorten & interfaces
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI
Output interface *
The socket (port) where the output connectors are connected.
PCI, PCI-X
Soort serieële aansluiting
RS-232
Seriële poort(en)
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
4
Prestatie
Bedoeld voor
What the product is used for.
PC
FIFO (First In, First Out)
16 B
Data transfer snelheid (max)
0,00088 Gbit/s
Lengte van de verpakking
21,8 cm
Design
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Windows
Windows vesions wich can be used with the device.
Yes
Ondersteunt Linux
8 RT. Linux (9.4, 9.5), Red Hat Enterprise Linux 5.0 (supported with a pre-built package); SUSE Linux (10.3, 11.0, 11, 11.1, 11.2), Fedora (9, 9.0, 10, 10.0, 11.0, 11, 12, 12.0), Ubuntu (8.04, 8.04.1, 8.04.2, 8.10, 9.04, 9.10, 10.04), Debian (5.0, 5.0.1, 5.0.2, 5.0.3)
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
0 - 65°C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 85 procent
Gewicht en omvang
Diepte
The distance from the front to the back of something.
126 mm
Hoogte
Hoogte van het product
100 mm
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
56 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
218 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
153 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
500 g
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde kabels
1 x 37-pin (male) & 4 x 9-pin (male)
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,9 Mbit/s
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
126 x 100 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95/98/98SE/2000/NT/XP, Linux & Unix SCO Open Server
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
5V @ 290mA, +12V @ 50mA & -12V @ 50mA
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 - DB37 Female
4 - DB 9-pin Serial Male
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)