X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
N Male to SMA Wireless Antenna Adapter Cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
NSMA1MM
Categorie :
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:25:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8698
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam StarTech.com N Male to SMA Wireless Antenna Adapter Cable:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com N Male to SMA Wireless Antenna Adapter Cable
N Male to SMA Wireless Antenna Adapter Cable

Marketingtekst StarTech.com N Male to SMA Wireless Antenna Adapter Cable

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com N Male to SMA Wireless Antenna Adapter Cable.
Do you need antenna cables for your wireless LAN? StarTech.com offers a variety of adapter cables to suit your specific needs. Constructed with top quality components and backed by our lifetime warranty.

-Converts SMA type connectors to N Male connectors
-Low loss at 2.4 GHz frequency range
-Optimized for use with StarTech.com’s networking devices and wireless antennas
Korte samenvatting StarTech.com N Male to SMA Wireless Antenna Adapter Cable:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com N Male to SMA Wireless Antenna Adapter Cable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com N Male to SMA Wireless Antenna Adapter Cable, Oranje, N Male & SMA
Lange samenvatting StarTech.com N Male to SMA Wireless Antenna Adapter Cable:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com N Male to SMA Wireless Antenna Adapter Cable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com N Male to SMA Wireless Antenna Adapter Cable. Kleur van het product: Oranje. Aansluiting(en): N Male & SMA
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
0,31 m
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Oranje
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
70 g
Overige specificaties
Aansluiting(en)
N Male & SMA