Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

StarTech.com Nulmodemverlengkabeladapter DB25 naar DB25 M/F

X
so Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Nulmodemverlengkabeladapter DB25 naar DB25 M/F
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
NM25MF
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030201186
Categorie
Small device which is connected to a cable to change from male to female connections or vice-versa.
kabeladapters/verloopstukjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 nov -1
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 22251
Deze statistiek is gebaseerd op de 73427 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 71567 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 sep 2017 11:50:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com Nulmodemverlengkabeladapter DB25 naar DB25 M/F :
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com Nulmodemverlengkabeladapter DB25 naar DB25 M/F

StarTech.com Nulmodemverlengkabeladapter DB25 naar DB25 M/F
Meer>>>

StarTech.com Nulmodemverlengkabeladapter DB25 naar DB25 M/F:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com Nulmodemverlengkabeladapter DB25 naar DB25 M/F.
Voordelige manier een standaardkabel om te zetten in een nulmodemkabel.

De NM25MF nulmodemadapter heeft één mannelijke en één vrouwelijke DB25-connector, waardoor u een straight-through-kabel kunt veranderen in een nulmodemkabel voor de aansluiting van twee seriële apparaten.

De DB25M-naar-DB25F-kabeladapter wordt gedekt door de levenslange garantie van StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Gegarandeerde betrouwbaarheid
Korte samenvatting StarTech.com Nulmodemverlengkabeladapter DB25 naar DB25 M/F:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com Nulmodemverlengkabeladapter DB25 naar DB25 M/F-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com Nulmodemverlengkabeladapter DB25 naar DB25 M/F, DB-25, DB-25, Male/Female, DB25 Male, DB25 Female, Null Modem, Grijs
Lange samenvatting StarTech.com Nulmodemverlengkabeladapter DB25 naar DB25 M/F :

StarTech.com Nulmodemverlengkabeladapter DB25 naar DB25 M/F. Aansluiting 1: DB-25, Aansluiting 2: DB-25, Sexe: Male/Female. Kleur van het product: Grijs. Breedte verpakking: 20 mm, Diepte verpakking: 82 mm, Hoogte verpakking: 152 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com Nulmodemverlengkabeladapter DB25 naar DB25 M/F, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Poorten & interfaces
Aansluiting 1 *
DB-25
Aansluiting 2 *
DB-25
Sexe
Male/Female
Aansluiting(en)
DB25 Male, DB25 Female
Adaptertype
Null Modem
Design
Kleur van het product *
Grijs
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Verpakking
Breedte verpakking
20 mm
Diepte verpakking
82 mm
Hoogte verpakking
152 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
500 g
Lengte van de verpakking
3,23 mm
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde kabels
No
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)