X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Zwarte via USB gevoede Laptop-koeler
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
NBCOOLER
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030818674
Categorie :
Components which remove the waste heat produced by computer components, and keep components within permissible operating temperature limits.
hardwarekoeling
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:34:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 64718
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 2 Year Warranty
Lange productnaam StarTech.com Zwarte via USB gevoede Laptop-koeler:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com Zwarte via USB gevoede Laptop-koeler
StarTech.com Zwarte via USB gevoede Laptop-koeler

Marketingtekst StarTech.com Zwarte via USB gevoede Laptop-koeler

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com Zwarte via USB gevoede Laptop-koeler.
Levert extra koeling van een laptop via USB

Deze eenvoudige notebook-koeler zorgt ervoor dat uw laptop op volle toeren kan blijven werken! De door de componenten van de laptop veroorzaakte interne warmte kan de systeemprestaties doen verminderen en instabiliteit veroorzaken. Door de laptop koeler te houden kunt u ervoor zorgen dat uw notebook de door u gewenste prestaties kan volhouden.

De koeler is ontworpen om te werken met een laptop van elk formaat en beschikt over vier ventilatoren van 60mm die de warmte vanaf de onderkant van de laptop wegvoeren, zodat er in de computerbehuizing een betere circulatie en afvoer van warme lucht plaats vindt.

De NBCOOLER beschikt over een variabele snelheidsregeling waarmee u de luchtafvoer kunt aanpassen aan de van de laptop afkomstige hoeveelheid warmte, met een maximale luchtverplaatsing van 40 cfm (ca. 68 m³/h).

The StarTech.com Advantage

- Een lichtgewicht notebook-koeler direct gevoed via USB voor maximale draagbaarheid en gebruiksgemak
- Vier ventilatoren van 60mm met variabele snelheid voor een goede balans tussen maximale koeling en geluidsniveau
- Met 2-jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning door StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com Zwarte via USB gevoede Laptop-koeler:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com Zwarte via USB gevoede Laptop-koeler-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com Zwarte via USB gevoede Laptop-koeler, Notebook, Koeler, Zwart, PU kunststof, 60 x 60 x 18 mm, 325 x 264 x 25 mm
Lange samenvatting StarTech.com Zwarte via USB gevoede Laptop-koeler:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com Zwarte via USB gevoede Laptop-koeler, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com Zwarte via USB gevoede Laptop-koeler. Geschikt voor: Notebook, Soort: Koeler. Kleur van het product: Zwart, Materiaal: PU kunststof. Maten ventilator (b x d x h): 60 x 60 x 18 mm. Afmetingen (BxDxH): 325 x 264 x 25 mm
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Geschikt voor*
Who can use the product, or what the product can be used for.
Notebook
Soort*
Characteristics of the device.
Koeler
Ventilator diameter*
The size of the fan, measured by the distance from one side of the fan to the other, via a straight line going through the middle of the fan.
6 cm
Rotatiesnelheid ( min)
1900 RPM
Rotatiesnelheid ( max)
2600 RPM
Geluidsniveau (hoge snelheid
How loud the device is when used at high speed.
24 dB
Maximum luchtstroom
40 cfm
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
PU kunststof
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Energie
Nominale netspanning
0,8 A
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
264 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
325 mm
Hoogte
Hoogte van het product
25 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
650 g
Maten ventilator (b x d x h)
60 x 60 x 18 mm
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
52 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
424 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
303 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
1,1 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
325 x 264 x 25 mm
Lengte van de verpakking
1,67 cm
Luchtcirculatie
Description of the airflow characteristics for the product
40 CFM