X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
7,6 m Coaxiale hoge resolutie VGA monitor kabel HD15 M/M
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
MXT101MMHQ25
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030793124
Categorie : VGA kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:23:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 43840
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
  Folder (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam StarTech.com 7,6 m Coaxiale hoge resolutie VGA monitor kabel HD15 M/M:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 7,6 m Coaxiale hoge resolutie VGA monitor kabel HD15 M/M
StarTech.com 7,6 m Coaxiale hoge resolutie VGA monitor kabel HD15 M/M

Marketingtekst StarTech.com 7,6 m Coaxiale hoge resolutie VGA monitor kabel HD15 M/M

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 7,6 m Coaxiale hoge resolutie VGA monitor kabel HD15 M/M.
The StarTech.com Advantage

- Ondersteunt VGA-video met hoge resolutie (1920x1200 en hoger), geschikt voor een breed scala aan toepassingen
- Ferrietkernen zorgen voor minder EMI-interferentie
- Met levenslange garantie door StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com 7,6 m Coaxiale hoge resolutie VGA monitor kabel HD15 M/M:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 7,6 m Coaxiale hoge resolutie VGA monitor kabel HD15 M/M-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 7,6 m Coaxiale hoge resolutie VGA monitor kabel HD15 M/M, VGA (D-Sub), VGA (D-Sub), Mannelijk, Mannelijk, Recht, Recht
Lange samenvatting StarTech.com 7,6 m Coaxiale hoge resolutie VGA monitor kabel HD15 M/M:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 7,6 m Coaxiale hoge resolutie VGA monitor kabel HD15 M/M, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com 7,6 m Coaxiale hoge resolutie VGA monitor kabel HD15 M/M. Aansluiting 1: VGA (D-Sub), Aansluiting 2: VGA (D-Sub), Aansluiting 1 type: Mannelijk
De elektrische of elektronische apparatuur bevat geen gevaarlijke stoffen. Een RoHS (Restriction of Hazardous Substances) compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Lengte snoer*
How long the cable is.
7,6 m
Aansluiting 1*
This is the first connector in the device.
VGA (D-Sub)
Aansluiting 2*
This is the second connector in the device.
VGA (D-Sub)
Aansluiting 1 type*
Mannelijk
Aansluiting 2 type*
Mannelijk
Connector 1 form factor
Recht
Connector 2 form factor
Recht
Connector aansluiting (behuizing)*
What the connector contacts are covered with (layer on top).
Nikkel
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Materiaal omhulsel
Polyvinyl chloride (PVC)
AWG draad omvang
28
Materiaal beveiliging
Aluminium-pet-folie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Ferrietkraal
Yes
Kabelclassificatie
CMG (CM)
Aantal geleiders
14
Kenmerken
Impedantie
The effective resistance of an electric circuit or component to alternating current, arising from the combined effects of ohmic resistance and reactance.
75 Ohm
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Certificering
UL2919
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 60°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 80°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 80 procent
Gewicht en omvang
Diameter van de kabel
The distance from one side of the cable to the other, with a straight line going through the middle of the cable.
9 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
818 g
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
42 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
245 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
312 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
820 g
Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking
The amount in each pack.
1
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
StarTech.com 15,2m Coaxiale Hoge Resolutie VGA Video Monitorkabel HD15 naar HD15 M/M
StarTech.com 15,2m Coaxiale Hoge Resolutie VGA Video Monitorkabel HD15 naar HD15 M/M
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
MXT101MMHQ50
EUR 29,06
(excl. VAT)
EUR 34,87(incl. VAT)
StarTech.com MXTHQMM25A 7.62m VGA (D-Sub) + 3.5mm VGA (D-Sub) + 3.5mm Zwart VGA kabel
StarTech.com MXTHQMM25A 7.62m VGA (D-Sub) + 3.5mm VGA (D-Sub) + 3.5mm Zwart VGA kabel
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
MXTHQMM25A
EUR 28,24
(excl. VAT)
EUR 32,76(incl. VAT)
StarTech.com 30ft VGA
StarTech.com 30ft VGA
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
MXT101MMHQ30
EUR 18,40
(excl. VAT)
EUR 22,09(incl. VAT)
StarTech.com MXTHQMM50A 15.24m VGA (D-Sub) + 3.5mm VGA (D-Sub) + 3.5mm Zwart VGA kabel
StarTech.com MXTHQMM50A 15.24m VGA (D-Sub) + 3.5mm VGA (D-Sub) + 3.5mm Zwart VGA kabel
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
MXTHQMM50A
EUR 65,12
(excl. VAT)
EUR 74,89(incl. VAT)
StarTech.com MXTHQMM15A 4.57m VGA (D-Sub) + 3.5mm VGA (D-Sub) + 3.5mm Zwart VGA kabel
StarTech.com MXTHQMM15A 4.57m VGA (D-Sub) + 3.5mm VGA (D-Sub) + 3.5mm Zwart VGA kabel
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
MXTHQMM15A
EUR 37,31
(excl. VAT)
EUR 42,91(incl. VAT)
StarTech.com MXTHQMM30A 9.1m VGA (D-Sub) + 3.5mm VGA (D-Sub) + 3.5mm Zwart VGA kabel
StarTech.com MXTHQMM30A 9.1m VGA (D-Sub) + 3.5mm VGA (D-Sub) + 3.5mm Zwart VGA kabel
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
MXTHQMM30A
EUR 34,80
(excl. VAT)
EUR 41,76(incl. VAT)
StarTech.com MXT101MMHQ55 16.8m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Zwart VGA kabel
StarTech.com MXT101MMHQ55 16.8m VGA (D-Sub) VGA (D-Sub) Zwart VGA kabel
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
MXT101MMHQ55
EUR 30,08
(excl. VAT)
EUR 36,09(incl. VAT)
StarTech.com MXT101MMHQ65 audio-/videokabel
StarTech.com MXT101MMHQ65 audio-/videokabel
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
MXT101MMHQ65
EUR 17,67
(excl. VAT)
EUR 21,20(incl. VAT)
StarTech.com MXT101MMHQ60 audio-/videokabel
StarTech.com MXT101MMHQ60 audio-/videokabel
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
MXT101MMHQ60
EUR 25,99
(excl. VAT)
EUR 31,18(incl. VAT)
StarTech.com MXT101MMHQ70 audio-/videokabel
StarTech.com MXT101MMHQ70 audio-/videokabel
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
MXT101MMHQ70
EUR 34,99
(excl. VAT)
EUR 41,99(incl. VAT)