X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
StarTech.com
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
15cm Stereo Splitterkabel Y-adapter 3,5mm Mannelijk naar 2x 3,5mm Vrouwelijk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
MUY1MFF
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0065030799836
Categorie : audio kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door StarTech.com: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:03:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 63476
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Lifetime Warranty
Lange productnaam StarTech.com 15cm Stereo Splitterkabel Y-adapter 3,5mm Mannelijk naar 2x 3,5mm Vrouwelijk:
De korte redactionele beschrijving van StarTech.com 15cm Stereo Splitterkabel Y-adapter 3,5mm Mannelijk naar 2x 3,5mm Vrouwelijk
StarTech.com 15cm Stereo Splitterkabel Y-adapter 3,5mm Mannelijk naar 2x 3,5mm Vrouwelijk

Marketingtekst StarTech.com 15cm Stereo Splitterkabel Y-adapter 3,5mm Mannelijk naar 2x 3,5mm Vrouwelijk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor StarTech.com 15cm Stereo Splitterkabel Y-adapter 3,5mm Mannelijk naar 2x 3,5mm Vrouwelijk.
Splits een enkele hoofdtelefoonaansluiting in tweeën

De MUY1MFF 3,5mm stereo splitterkabel / Y-adapter is voorzien van één mannelijke en twee vrouwelijke 3,5mm-connectoren, waarmee een enkele hoofdtelefoonaansluiting in tweeën kan worden gesplitst.

De 3,5mm stereo splitterkabel is een praktische en voordelige audio-oplossing die beschikt over hoogwaardige vergulde en volledig gegoten connectoren met trekontlasting voor een lange levensduur en corrosievrije aansluitingen. De 3,5mm splitterkabel / Y-adapter wordt geleverd met levenslange garantie door StarTech.com

The StarTech.com Advantage

- 90% ommantelde connector biedt afscherming tegen elektromagnetische interferentie
- Met deze Y-adapter kunt u een signaal opsplitsen of omzetten
- Met levenslange garantie door StarTech.com
Korte samenvatting StarTech.com 15cm Stereo Splitterkabel Y-adapter 3,5mm Mannelijk naar 2x 3,5mm Vrouwelijk:
Deze korte samenvatting van de StarTech.com 15cm Stereo Splitterkabel Y-adapter 3,5mm Mannelijk naar 2x 3,5mm Vrouwelijk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
StarTech.com 15cm Stereo Splitterkabel Y-adapter 3,5mm Mannelijk naar 2x 3,5mm Vrouwelijk, Mannelijk, Vrouwelijk
Lange samenvatting StarTech.com 15cm Stereo Splitterkabel Y-adapter 3,5mm Mannelijk naar 2x 3,5mm Vrouwelijk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van StarTech.com 15cm Stereo Splitterkabel Y-adapter 3,5mm Mannelijk naar 2x 3,5mm Vrouwelijk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
StarTech.com 15cm Stereo Splitterkabel Y-adapter 3,5mm Mannelijk naar 2x 3,5mm Vrouwelijk. Aansluiting 1 type: Mannelijk, Aansluiting 2 type: Vrouwelijk
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Aansluiting 1 type*
Mannelijk
Aansluiting 2 type*
Vrouwelijk
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
45 g
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
20 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
82 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
155 mm